Ingezonden persbericht


NIVE FM-day / Scriptieprijs HOFAM 2007

NIVE, Nederlandse Vereniging voor Managers, organiseert op 6 november 2007 de NIVE FM-day, dé dag voor financiële managers en iedereen voor wie financiële zaken 'daily business' is. Tijdens deze dag biedt NIVE een interessant en goed gevuld programma. Financials, alumni van de QC-opleiding HOFAM en de opleiding Treasury Management komen op deze dag bijeen om bij te blijven op hun vakgebied en om vakgenoten te ontmoeten. Tevens wordt op deze dag de HOFAM Scriptieprijswinnaar van 2007 bekend gemaakt. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een recent afgestudeerde student, die naar het oordeel van de examencommissie de beste scriptie schreef. De FM-day vindt plaats in het Geldmuseum in Utrecht.

NIVE, Nederlandse Vereniging voor Managers, is de vereniging van en voor bestuurders en leidinggevenden. Leden zijn ondernemingen, organisaties, (overheids)instellingen en individuele managers. NIVE realiseert elk jaar honderden gelegenheden voor managers tot het uitwisselen van kennis en ervaring, inzichten en vaardigheden. NIVE's programma van diensten, producten en activiteiten valt uiteen in: verenigingsactiviteiten, kennisnetwerken en managementopleidingen.

Met de opzet creëert NIVE omgevingen waar specifieke managersdoelgroepen terecht kunnen voor inspiratie en ontspanning, advies en ontwikkeling. Kortom, het ontwikkelen van en met managers en management, dat is waar het bij NIVE om draait.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht