HEC traineeprogramma professionaliseert verder

02/11/2007 09:24



Het Expertise Centrum



Den Haag - Erasmus Academie, TiasNimbas Business School en Het Expertise Centrum (HEC) gaan een bijzonder en uniek samenwerkingsverband aan om de kwaliteit van het HEC-traineeprogramma te waarborgen.

Op dinsdag 6 november ondertekenen Erasmus Academie, TiasNimbas Business School en HEC het contract waarin een samenwerking van vier jaar wordt aangegaan. Het traineeprogramma leidt jonge academici in twee jaar op tot bruggenbouwers tussen ICT en beleidsontwikkeling in de publieke sector.

Gedurende het traineeprogramma volgen de trainees de Master of Public Information Management (MPIM). De opleiding wordt verzorgd door Erasmus Academie (verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam), TiasNimbas (verbonden aan de Universiteiten Tilburg en Eindhoven) en HEC. De drie partijen bieden samen het beste van drie werelden; Erasmus Academie legt met name de nadruk op bestuurskundige aspecten, TiasNimbas op strategische, veranderkundige, en financiële aspecten en HEC op praktijkcases en opdrachten op het snijvlak van ICT en bestuur.

Deze samenwerking tilt de kwaliteit van het traineeprogramma van Het Expertise Centrum naar een nog hoger niveau. Ook is de continuïteit gegarandeerd. Tevens is er de mogelijkheid om meerdere traineeprogramma's in een kortere tijd op te starten. Begin 2008 begint een nieuw programma .





http://www.hec.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,