Sociaal-Economische Raad

UITNODIGING

Dinsdag 6 november 14.00 - 17.15 uur in SER-gebouw:

Symposium over heden, verleden en toekomst van de arbeidsovereenkomst

Het honderdjarige jubileum van de Wet op de arbeidsovereenkomst vormt voor de SER en de ministeries van Justitie en SZW de aanleiding voor dit symposium over verleden, maar vooral heden en toekomst van het arbeids(overeenkomsten)recht. De bijeenkomst is vooral bedoeld voor deelnemers uit de rechtspraktijk, de wetenschap, het bedrijfsleven en de politiek. Als inleiders/sprekers treden op: mr. H.W.M.A. Staal, prof.dr. A.C.J.M. Wilthagen, mevrouw prof. mr. S. Klosse, en prof. mr. F.B.J. Grapperhaus. Historicus prof. mr. C. Fasseur, belicht de sociaal economische en politieke situatie in de tijd waarin de Wet op de Arbeidsovereenkomst tot stand is gekomen. Dagvoorzitter is prof. mr. P.F. van der Heijden.

Vervolgens is er een interactieve discussie met een panel, dat bestaat uit mr. P.J. Gortzak (FNV), mr. W.M.J.M. van Mierlo (MKB-N), drs. R.A. Nieuwenhoven (VNO-NCW), K.I. van Splunder(CNV) mevrouw mr. M.V.Ulrici (rechterlijke macht) en mevrouw mr. K.W.M. Bodewes (advocatuur).

De minister van Justitie, mr.dr. E.M.H. Hirsch Ballin opent het symposium; minister mr. J.P.H. Donner van SZW en SER-voorzitter dr. A.H.G. Rinnooy Kan verzorgen de nabeschouwing en afsluiting.

Aanmelden: aovk100jaar@ser.nl

Informatie bij Iris Weimar, tel. 070-3499531, i.weimar@ser.nl

Lees meer

Bezuidenhoutseweg 60
Postbus 90405
2509 LK Den Haag

Tel: 070 - 3499 499
E-mail: ser.info@ser.nl