Ingezonden persbericht


KBC standaardiseert op Adobe LiveCycle

Media Alert

KBC standaardiseert op Adobe LiveCycle
Adobe LiveCycle-technologie helpt KBC document-intensieve processen te stroomlijnen

Brussel, 6 november 2007 - Adobe Systems maakt vandaag bekend dat KBC heeft gekozen om te gaan standaardiseren op Adobe® LiveCycle®-software om bedrijfsprocessen te stroomlijnen. KBC zal het Adobe LiveCycle-platform, waaronder de oplossingen Adobe LiveCycle Designer, Adobe LiveCycle Forms, Adobe LiveCycle Reader® Extensions en Adobe LiveCycle Assembler, uitrollen als standaard component binnen zijn IT-infrastructuur.

Adobe LiveCycle is een geïntegreerde J2EE server-oplossing die elektronische formulieren, procesmanagement, documentbeveiliging en documentgeneratie in zich verenigt om rijke en interactieve applicaties te creëren. Deze applicaties helpen het papierwerk te reduceren, het nemen van beslissingen te versnellen en te voldoen aan de wettelijke compliance-vereisten.

Met behulp van het Adobe LiveCycle Platform worden interne formulier-intensieve processen binnen KBC geautomatiseerd en gestroomlijnd. Dit zorgt ervoor dat informatie efficiënter en sneller geregistreerd, verwerkt en gearchiveerd wordt en biedt het meer controle over de processen. Bovendien worden ook de kosten en de fouten aanzienlijk gereduceerd. Door het stroomlijnen en versnellen van deze administratieve processen kan KBC zich volledig richten op hun kerntaken.

"Wij geloven dat Adobe met LiveCycle de juiste technologie heeft om dit gedeelte van onze toepassingsarchitectuur in te vullen. De betrouwbaarheid van hun technische oplossingen en het brede gebruik van Adobe-technologie op het internet maken hiervan een strategische keuze voor KBC", zegt Carl Tilkin-Franssens, CIO Group ICT bij KBC.

"Wij zijn zeer verheugd dat een succesvolle en toonaangevende bank als KBC gekozen heeft om Adobe-technologie op strategische wijze in de organisatie in te zetten", zegt Kris Cole, Practice Manager bij Adobe Benelux. "Steeds meer bedrijven kiezen voor Adobe LiveCycle om op een interactieve en aantrekkelijke manier met informatie om te gaan. Ook wordt er gekeken naar manieren om de juiste informatie op een interactieve, duidelijke en aantrekkelijke manier aan te bieden. Dit vergroot het succes van online transacties en zorgt voor een betere klanttevredenheid."

Over Adobe Systems Incorporated
Adobe zorgt voor een revolutie in de manier waarop er in de wereld wordt omgegaan met ideeën en informatie, op elk moment, elke plaats en via elk medium. Ga voor meer informatie over Adobe naar www.adobe.be of www.adobe.com.

###

© 2007 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe, the Adobe logo, LiveCycle. Reader are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com

PRWEEK - International Consultancy of the Year finalist, 2006, 2007 PRWEEK - Top ten all-sector agency, 2005 & number one in UK technology PR league, 2003, 2004, 2005 CNET Networks, UK Technology PR Campaign of the Year winner, 2006 Chartered Institute of Public Relations (CIPR) Excellence finalists, 2006 Best Companies - Michelin-rated one star accreditation, 2006, 2007 Investor in People accreditation, 2006-2009
The Holmes Report - Top Ten international consultancies, 2005 & European SABRE awards finalists, 2006

-------------------------------

LEWIS Communications BV - KvK 14066694 - Hoevenweg 29 - 5652 AW - Eindhoven