Gemeente Bedum


Bedum en Winsum weer present op promotiedagen

31 oktober 2007
Verschillende bedrijven en organisaties uit de gemeenten Bedum en Winsum presenteren zich weer op de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord Nederland die op dinsdag 6 en woensdag 7 november aanstaande worden gehouden in Martiniplaza in Groningen.

Op het Plein Bedum/Winsum zijn in totaal 20 bedrijven en organisaties uit de gemeenten te vinden. Ze presenteren zich voor tienduizenden bezoekers. De Promotiedagen een begrip in het Noorden van het land - worden dit jaar voor de eenentwintigste keer gehouden. Bedum begon de deelname aan de Promotiedagen in 1991; Winsum volgde in 1999. Door verschillende oorzaken kalfde de belangstelling van het bedrijfsleven voor deelname aan de beurs enigszins af. In 2002 besloten de gemeenten Bedum en Winsum daarom samen te gaan werken en zich op één plein aan het publiek te presenteren. Deze opzet beviel in 2002 zo goed dat tot en met 2005 voor hetzelfde concept is gekozen. De gemeente Winsum heeft voor 2006 van deelname afgezien. Ook in 2007 is die gemeente niet vertegenwoordigd. De deelnemers uit de gemeente Bedum zijn: Bedrijvenvereniging gemeente Bedum (BvgB), Scholtens Assurantiën, Bankup, Vaatstra Installatietechniek, Van der Werf Groenvoorziening, Iso Bakker, Trailerbouw Vogelzang, Oliedistributie Noord (ODN), Administratiekantoor Woldendorp, BVB Trainingen en de gemeente Bedum. De BvgB en de gemeente Bedum delen een stand. Uit Winsum komen de volgende bedrijven en organisaties: Ondernemersvereniging Winsum, Metzo Minerals, Scheepstra Installatietechniek, Steengoed Energie, Rabobank West Groningen, Sok Consultancy, Koopsen Assurantiën, Ons Reklame en Marenland Recreatie.Het aantal deelnemers aan de beurs is beduidend hoger dan vorig jaar. Toen namen 9 bedrijven en organisaties deel.. De catering op het Plein Bedum/Winsum is in handen van Marenland Recreatie en Petrus Party catering. De Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland worden voor de eenentwintigste keer gehouden. De beurs biedt een overzicht van bedrijven, instellingen en organisaties uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. De beurs trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers. Het evenement wordt georganiseerd door Elzinga Promotions uit Groningen.

De Promotiedagen zijn op dinsdag van 12.00 tot 22.00 uur voor het publiek geopend. Op aoensdag 7 november kan het publiek er van 10.00 tot 22.00 uur terecht. De toegang voor houders van een relatiekaart is gratis; anderen betalen 10,-- aan de kassa van Martiniplaza.