Ingezonden persbericht


MIRAI introduceert nieuwe 32' digitale LCD-TV

Hoofddorp, 6 november 2007 -- MIRAI kondigt vandaag zijn nieuwste lcd-televisie aan, de DTL-832E600. Deze stijlvolle 32' televisie is door zijn formaat en de aanbevolen kijkafstand van twee tot drieënhalve meter bij uitstek geschikt voor een kleine tot middelgrote woonkamer. De LCD-televisie is voorzien van een digitale tuner (DVB-T) en heeft een ingebouwde CI-sleuf, waarin een smartcard voor de ontvangst van betaaltelevisie kan worden geplaatst. DVB-T staat garant voor een uitstekende beeldkwaliteit en is de ideale keuze voor kamers zonder kabelaansluiting.

Enkele kenmerken van de DTL-832E600:


· DVB-T-tuner met ingebouwde CI-sleuf

· HD Ready

· Dynamische contrastverhouding van 6000 : 1
· Responstijd van 6,5 ms

· HDMI en VGA-ingang

· Ingebouwde luidsprekers met een vermogen van 10 watt

Dankzij de uitgebreide mogelijkheden van deze televisie vormt de DTL-832E600 een perfecte basis voor een geavanceerde thuisbioscoop. Deze nieuwe televisie heeft drie jaar Europese garantie en is vanaf heden verkrijgbaar. De adviesprijs bedraagt ¤655,- inclusief btw. MIRAI biedt ook een analoge 32' televisie zonder DVB-T voor wie geen behoefte heeft aan een digitale tuner: de DTL-632E500. De adviesprijs van dit toestel bedraagt ¤535,- inclusief btw.

Over MIRAI en CHIMEI

MIRAI en CHIMEI zijn twee innovatieve merken met producten voor Digital Home Entertainment en Display Technology, gekenmerkt door de nieuwste technologie en een aantrekkelijke vormgeving en prijs. Beide merken zijn het resultaat van Japanse technologie in combinatie met Taiwanese kostenverlagingen en worden geleverd met een uitgebreid garantie- en ondersteuningspakket van drie jaar.

Zowel MIRAI als CHIMEI zijn merken van de Chi Mei Corporation, dat sinds zijn oprichting in 1959 is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de petrochemische industrie.

De divisie Chi Mei Optoelectronics (CMO) is de op twee na grootste leverancier van lcd-televisietechnologie. Belangrijke producten zijn tft-lcd-panelen voor notebooks, desktopmonitors en televisietoepassingen. Chi Mei Corporation telt meer dan 36.000 medewerkers. De netto-omzet van de groep bedroeg in 2006 meer dan 10,5 miljard dollar.

Sinds augustus 2007 wordt de marktstrategie in Europa geconcentreerd rond MIRAI-televisies en CHIMEI-monitors.

Kijk voor meer informatie over de producten van MIRAI op www.mirai.eu.

Kijk voor meer informatie over CHIMEI op www.chimei.eu.

###

Neem voor een testexemplaar of meer informatie over MIRAI contact op met:

Text 100 Public Relations

Daniëlle van Leeuwen

+ 31 (0) 20-530 4348

danielle.vanleeuwen@text100.nl