Ingezonden persbericht


Persbericht

Waalwijk, 6 november 2007

www.atop.nl geeft kleur en vorm aan nieuwe positionering

Atop uit Waalwijk heeft op 1 november de nieuwe website en dito huisstijl gelanceerd. De reden hiervoor is de nieuwe positionering van Atop. Naast de oorspronkelijk afbouw van bedrijfsruimten heeft Atop zich gespecialiseerd in turn-key projecten. Creatieve en duurzame oplossingen voor een functionele ruimtelijke indeling staan daarbij centraal.

De nieuwe huisstijl zet tevens het komende jubileumjaar extra kracht bij. Atop bestaat op 1 oktober 2008 twintig jaar. De nieuwe positionering uit zich in de nieuwe website, de nieuwe huisstijl en de nieuwe pay-off: 'Atop, functionele ruimte inrichting.' De nieuwe website laat onder meer de verschillende ruimten zien, die door Atop van a tot z professioneel zijn verbouwd en ingericht. Fraaie foto's van recent gerealiseerde projecten vormen inspirerend referentiemateriaal. Gebaseerd op het nieuwe logo is de site ook strak en modern.

Alles na ruwbouw

De nieuwe positionering houdt in dat Atop meer biedt dan alleen afbouw. Ze vormt voor haar opdrachtgevers één partij die het totale werk na de ruwbouw kan organiseren en uitvoeren, zoals schilder- en tegelwerk, afbouw, interieurbouw, lichtplan en installatiewerkzaamheden. Door de aanwezigheid van de disciplines afbouw en interieurbouw is het bedrijf ook zeer ervaren in turn-key project-management. Het werkterrein van Atop is zeer breed. Zowel kantoren, winkels, showrooms als instellingen voor onderwijs, zorg en vrijetijdsbesteding kunnen door Atop van een andere inrichting worden voorzien.

Over Atop

Bij het inrichten,verbouwen of renoveren van een bedrijfspand, winkelruimte of kantoorunit gaat niemand over één nacht ijs. Atop is een klant in alle fasen van het bouwproces van dienst. Daarbij staan creatieve, maar betaalbare oplossingen altijd voorop.