Ingezonden persbericht


Persbericht

Grote namen op de Citrix Solutions Conference 2007

~ Come Inside de application delivery wereld van Citrix tijdens het jaarlijkse evenement voor partners en klanten in Antwerpen ~

Vianen, 5 oktober 2007 - Op 6 en 7 november 2007 vindt de jaarlijkse Citrix Solutions Conference met het thema Come Inside plaats in Antwerpen. Tijdens dit grootschalige evenement krijgen IT-professionals, IT-architecten en IT-beslissers meer inzicht in hoe application delivery uitdagingen op te lossen door middel van praktijkvoorbeelden, lezingen, partnersessies en dynamische discussies.

Er worden verschillende uitdagingen behandeld, zoals de complexiteit van IT, hoge kosten, data security, bandbreedte-beperkingen, mobiliteit en bedrijfsonderbrekingen. Ook de recente overname van XenSource zal uitgebreid aan bod komen. Het evenement wordt op 6 november voorafgegaan door een netwerkavond met optredens van onder andere VanVelzen en The Magical Flying Thunderbirds.

Het programma is zorgvuldig samengesteld en veel hoogstaande sprekers komen aan het woord. Zo zal keynote-spreker Brad Pedersen, Chief Architect and Senior Fellow bij Citrix Systems, in zijn lezing vertellen over de evolutie van eindgebruikerservaringen bij Citrix en de plannen voor de toekomst.

Brian Madden, president van The Brian Madden Company en onafhankelijk specialist op het gebied van server based computing en application delivery, zal een sessie voorzitten waarin vragen gesteld kunnen worden aan verschillende application delivery-specialisten.

Daarnaast zal Bernhard Tritsch, Chief Enterprise Architect bij Login Consultants Duitsland, een presentatie geven over Windows Server 2008 Terminal Services. Tritsch is een goeroe op het gebied van terminal server en distributed systems, met focus op Microsoft-gebaseerde oplossingen en technologieën.

Verder zal ook Simon Presswell, Vice President EMEA van Citrix Online een sessie verzorgen, waarin hij ingaat op Online Collaboration en Software as a Service.

De Citrix Solutions Conference is een gelegenheid bij uitstek om meer te weten te komen over het gehele Citrix-portfolio. Vorig jaar hadden zich maar liefst 1.200 gebruikers ingeschreven op ons evenement. Met dit ijzersterke programma verwachten we dat dit aantal dit jaar overschreden wordt, aldus Rob van der Hoeven.

Meer informatie over het programma kunt u vinden op www.citrixsolutionsconference.com

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Solutions Conference
Citrix Solutions Conference is de grootste bijeenkomst op het gebied van Citrix-technologie in de Benelux. De jaarlijkse conferentie brengt gebruikers en partners uit de regio samen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Meer informatie op www.citrixsolutionsconference.com

Over Citrix
Citrix Systems, Inc. (Nasdaq: CTXS) is wereldwijd marktleider en de meest vertrouwde naam op het gebied van application delivery infrastructure. Meer dan 200.000 organisaties wereldwijd vertrouwen op Citrix om elke gebruiker optimaal toegang te bieden tot elke applicatie, met de beste prestaties, het hoogste beveiligingsniveau en de laagste kostprijs. De complete Fortune 100 en 99% van de Fortune Global 500 maakt gebruik van Citrix, alsmede honderdduizenden kleine bedrijven en particulieren. Citrix heeft ongeveer 6.200 verkoop- en alliantiepartners in meer dan 100 landen. In 2006 behaalde Citrix een omzet van $1,1 miljard. Kijk voor meer informatie op www.citrix.com

Voor meer persinformatie kunt u contact opnemen met: Cathelijne van den Bosch van LEWIS
Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: cathelijnev@lewispr.com

Nienke Schipper-Pauw van Citrix Systems
Tel: +31 (0)347 324 845
E-mail: nienke.schipper@eu.citrix.com
http://www.citrix.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com