Amsterdam RAI

Jubileumavond AMREF Flying Doctors in RAI theater zeer succesvol

06 nov 2007

Zaterdag 3 november vierde AMREF Flying Doctors haar 50-jarig jubileum met Amsterdam RAI als hoofdsponsor. Het jubileumfeest vond plaats in het RAI theater en hoogtepunt van deze bijzondere avond was een exclusief optreden van The African Mamaâs: twaalf Afrikaanse vrouwen die zingend hun eigen verhaal vertellen.

Een veiling van diverse objecten, een benefietvoorstelling door The African Mamaâs en een verloting brachten samen netto ⬠192.130,- op. Nog steeds leeft de meerderheid van Afrika in moeilijke omstandigheden. Waar armoede heerst, zijn âmoeder en kindâ het meest kwetsbaar. De totale opbrengst van het jubileumfeest stelt AMREF in staat de gezondheid van moeders en kinderen in Afrika structureel te verbeteren.

Sinds 2005 is Amsterdam RAI trotse sponsor van AMREF Flying Doctors. Binnen haar internationale activiteiten is specifiek gekozen voor deze samenwerking. Amsterdam RAI zet haar kennis, expertise en faciliteiten in om samen met AMREF Flying Doctors fondsenwervende activiteiten te ontwikkelen.


*