Provincie Groningen

Eerste POP avond groot succes 6 november 2007

Gisterenavond, 5 november, vond de aftrap plaats van de 'Provincie op Pad' avonden. In Baflo ging het provinciebestuur in gesprek met zo'n 150 inwoners van Groningen. Verschillende onderwerpen zoals de vergrijzing en de klimaatsverandering werden in het eerste gedeelte besproken. Na de pauze ging het over intensieve veehouderij, de invloed van het provinciale bestuur op de gemeenten en het openbaar vervoer. Dit waren de onderwerpen die door het publiek waren ingebracht.

De avond stond onder leiding van Max van den Berg. Hij werd ondersteund door Willem Gunneman, die de avond op een muzikale manier samenvatte.

Vanavond gaan we verder in Stadskanaal om 19.30 uur in Theater Geert Teis. Onderwerpen die aan de orde komen zijn : hoe moeten we omgaan met nieuwbouwprojecten, de vergrijzing, economische ontwikkelingen en de toekomst van gebieden als de Veenkoloniën.

U bent van harte welkom om vanavond of een van de andere avonden langs te komen! U hoeft zich niet voor deze avonden aan te melden. De toegang is gratis en alle avonden starten om 19.30 uur.

De overige "Provincie op Pad' avonden zijn:

* woensdag 7 november Marum - De Kruisweg, Grote Zaal
* maandag 12 november Delfzijl - De Molenberg, Zaal Commandeur
* dinsdag 13 november Winschoten - De Klinker, Grote zaal
* woensdag 14 november Groningen - Martiniplaza, Zaal 11

Eerste POP avond groot succes

6 november 2007