Gemeente Meerssen


Persbericht van dinsdag 6 november 2007

Gemeentegids Meerssen 2008-2010

In september 2008 verschijnt de nieuwe Gemeentegids Meerssen 2008-2010. Deze gratis uitgave verschijnt op initiatief van de Gemeente Meerssen in samenwerking met uitgeverij City& Tourist Promotions (CTP) uit Kaatsheuvel en de plaatselijke ondernemers: zij worden de komende tijd door de heer Bertus Boscher van CTP benaderd voor het plaatsen van een advertentie.

Gratis redactionele vermelding
Het redactionele gedeelte van de gids bestaat uit vermeldingen van verenigingen en instellingen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mailing uitgever
De betreffende verenigingen en instellingen blijken deze week een mailing van de uitgever te hebben ontvangen, waarin deze tegen betaling extra service aanbiedt (o.a. vermelding op een nieuwe internetsite, bijplaatsen foto en logo).

Voor de goede orde: deze actie van de uitgever vindt niet plaats in samenwerking met de gemeente en staat los van de gratis redactionele vermelding in de gemeentegids die volgend jaar huis-aan-huis zal worden verspreid. Het aanbod van de uitgever staat ook los van de gemeentelijke website www.meerssen.nl. Het betreft een geheel vrijblijvend aanbod, waarvan men geen gebruik hoeft te maken.

Actualisatie
Verenigingen en instellingen die reeds in de Gemeentegids Meerssen vermeld staan, ontvangen in april 2008 een brief met het verzoek om hun gegevens te actualiseren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met bureau Communicatie van de gemeente Meerssen, tel. 043-3661608 of 043-3661618 of zie www.meerssen.nl.