Politie Limburg-Zuid

Persberichten

Maastricht: Drie verdachten met verdovende middelen aangehouden

Maandagavond heeft de politie drie verdachten aangehouden op de Maastrichterlaan in Vaals. Dit gebeurde omdat zij in het bezit waren van verdovende middelen en een grote hoeveelheid geld.

Toen de politie de mannen staande hield, gooiden zij een pakketje uit het raam, dat 14,2 gram heroïne en 1 gram cocaïne bleek te bevatten. Ook werd een som geld aangetroffen bij twee van de verdachten van 31 en 40 jaar uit Spanje en Duitsland. Bij de 28-jarige verdachte uit Brunssum werd nog een som geld in zijn woning gevonden.

Maastricht: Vuurwapen gevonden tijdens dakwerkzaamheden

Dinsdagochtend heeft een 46-jarige dakdekker uit Eijsden een pistool aangetroffen op een muur nabij een dakgoot.

Hij vond dit pistool tijdens dakwerkzaamheden aan een pand gelegen aan de Heugemerkerkstraat in Maastricht. De politie onderzoekt de herkomst van het wapen.

Stein: Verdachte inbreker op heterdaad aangehouden

Dinsdagochtend heeft de politie een 24-jarige man uit Stein aangehouden nadat de inbreker door een medewerker van een bedrijf aan de Stadhouderslaan in Stein was ontdekt.

De man werd voor de openstelling van het bedrijf aangetroffen en verklaarde in eerste instantie op zoek te zijn naar spullen die hij was kwijtgeraakt. Na onderzoek bleek dat de man inbrekerswerktuigen bij zich had en een zak met spullen had klaar staan om mee te nemen.