ABVAKABO FNV

Stem over nieuw akkoord SNT/KPN Contact

Op 30 oktober is het gelukt om een nieuw onderhandelaarsakkoord te bereiken met KPN. Het gaat over een cao van 18 maanden. Punten van kritiek op het eerdere akkoord zijn in het nieuwe akkoord aangepast. U kunt tot 14 november stemmen over het akkoord via het digitale stemformulier op deze site.

Beloning

Voor de werknemers bij KPN Contact en SNT is een structurele verhoging van het salaris afgesproken. De salarissen gaan per 1 januari 2007 structureel met 2 procent omhoog. Per 1 januari 2008 ontvangen de huidige werknemers 1 procent structurele verhoging van het salaris. De structurele verhogingen werken door in de opbouw van het vakantiegeld en pensioen.

Meer over de afspraken leest u in de nieuwsbrief van 6 oktober.

Kom naar een van de bijeenkomsten

De komende week gaan de onderhandelaars van de bonden met hun leden in discussie over dit resultaat en kunnen de leden over dit onderhandelaarsakkoord besluiten. De bijeenkomsten vinden plaats op:
* dinsdag 6 november om 10.30 uur in Amsterdam, Huidekopersstraat
* dinsdag 6 november om 14.00 uur in Rotterdam, Wilhelminakade
* woensdag 7 november om 10.30 uur in Eindhoven, Pastoor Petersstraat

* donderdag 8 november om 10.00 uur in Enschede, Schuttersveld
* maandag 12 november om 14.00 uur in Groningen, Stationsplein

Werknemers van andere vestigingen van SNT of KPN Contact kunnen desgewenst bij een van deze bijeenkomsten aanschuiven.

Alle stemmen moeten bij ons binnen zijn voor 14 november. Dan wordt bepaald of het akkoord omgezet wordt in een definitieve cao.

Breng uw stem uit met het digitale stemformulier! 06-11-2007, Koninklijke KPN NV | Meer over: callcentra, contactcenter,