Dienstenbond CNV

Nieuws

6 november 2007

Bijeenkomst (oud)medewerkers Edah

Door: Kitty Huntjens

In september viel het doek voor de Edah. Voor een grote groep personeelsleden gold dat ze door de verkoop van hun Edah-filiaal een nieuwe werkgever kregen. Er zijn ook medewerkers waarvoor (nog) geen nieuwe werkgever werd gevonden. CNV Dienstenbond is benieuwd hoe het op dit moment met het oud-personeel van Edah gaat. Wordt het Sociaal Plan gevolgd, zijn alle (oude) arbeidsvoorwaarden overgenomen? Vragen volop.

Inventarisatie
Ten aanzien van de verkoop van ondernemingen gelden regels. Ook bij de totstandkoming van het sociaal plan zijn afspraken gemaakt. CNV Dienstenbond wil graag van de mensen die het raakt horen hoe ze op de afgelopen periode terugkijken. Zo kan eventueel een inventarisatie gemaakt worden waarvoor een mogelijke oplossing kan komen.

Bijeenkomst
Een manier om er achter te komen is leden van CNV Dienstenbond een vragenlijst toesturen met het verzoek om te reageren. Een andere mogelijkheid kan zijn om een bijeenkomst te organiseren waarbij iedereen kan aangeven óf en zo ja, welke zaken er spelen.

Organisatie
Een bijeenkomst is zinvol als er ook daadwerkelijk mensen komen. CNV Dienstenbond wil daarom voorafgaand aan het plannen van deze bijeenkomst van u weten of u een bijeenkomst nuttig en zinvol vindt en of u komt. Als er zich voldoende mensen aanmelden doen wij ons best om op korte termijn deze bijeenkomst te organiseren.

Wilt u op bijgevoegd formulier aangeven of u van plan bent om de bijeenkomst te bezoeken? Misschien heeft u collega's die ook geïnteresseerd zijn in deze bijeenkomst maar nog geen lid zijn van CNV Dienstenbond. Zij zijn van harte welkom, maar vanzelfsprekend hoopt CNV Dienstenbond dat ook zij lid worden. Dit kan via de bon op de achterzijde van deze info, of door contact op te nemen met de ledenadministratie telefoon 023-5651052.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze info dan kunt u contact opnemen met uw bestuurder, Kitty Huntjens. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 040-2116674 of via e-mail
k.huntjens@remove-this.cnvdibo.nl