Bruna.nl lanceert een nieuwe site

06/11/2007 14:21



Bruna BV



Utrecht, 6 november 2007 - Bruna.nl heeft sinds kort een nieuwe site. Het uitgangspunt van Bruna.nl is een site die toegankelijk is voor zoveel mogelijk mensen. Gebruiksgemak staat voorop bij de vernieuwde site.

Nieuwe mogelijkheden van Bruna.nl
Bruna.nl zoekt naar interactie met haar klanten. Klanten kunnen hun mening geven over artikelen. Op die manier probeert Bruna zoveel mogelijk kennis over boeken beschikbaar te maken. Zo kunnen klanten nu bijvoorbeeld hun eigen boekrecensies schrijven en recensies van andere bezoekers bekijken. Om de waardering voor de klanten uit te drukken maken de schrijvers van een recensie kans op een box van twaalf boekjes van Nederlandse topschrijvers: de Literaire Juweeltjes.

De nieuwe site heeft geavanceerde zoekmogelijkheden en filtering via een Fredhopper-zoekmachine en is overzichtelijk en snel. Softlution, de partij die ook de site van Free Record Shop lanceerde, ondersteunt Bruna teneinde een state-of-the-art e-commerce platform te bieden. Het betaalsysteem is uitgebreid met Ideal. Een andere aanpassing op Bruna.nl is de bestelprocedure. Die is aangepast aan de hoogste eisen van gebruiksgemak. De Bruna folder die huis aan huis wordt verspreid in Nederland, is ook te vinden op de nieuwe site.

Bruna
Bruna.nl heeft meer dan tien jaar online verkoopervaring en is daarmee een van de pioniers op het gebied van webwinkelen. Bruna heeft een solide concept, getuige het feit dat deze oudste online boekhandel nog steeds actief is op internet. Inmiddels heeft Bruna bijna 400 winkels waar de bestellingen van Bruna.nl kosteloos kunnen worden opgehaald.

Bruna.nl 10 jaar live
Het feit dat Bruna.nl tien jaar bestaat is reden genoeg voor Bruna om feest te vieren en een gepast cadeau voor de klanten te bedenken. De winkels en de site staan vijf weken in het teken van de actie Boekhappen. Die actie houdt in dat Bruna elke dag 150 boeken weggeeft aan bezoekers.

Over Bruna
Bruna is een landelijke detailhandelsonderneming, die actief is met 385 winkels op de markt van boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren, dagbladen, wenskaarten en multimedia producten. In deze branche is Bruna marktleider. De winkelformule Bruna bestaat 139 jaar. Naast de winkelketen biedt Bruna meer dan 100.000 boeken aan via haar website www.bruna.nl.






Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over Bruna kunt u contact opnemen met (