ePages breidt Europees bereik uit naar Nederland: XXL Webhosting kiest voor ePages

06/11/2007 13:38



PR Newswire



HAMBURG, Duitsland, November 6 /PRNewswire/ -- XXL Webhosting, een van de snelst groeiende hosting providers van Nederland, biedt nu krachtige e-commerce pakketten aan gebaseerd op de e-business technologie van ePages (http://www.xxlwebhosting.nl/webshops). De hosting markt in Nederland ervaart momenteel een grote vraag naar hoogwaardige hosting producten, daar meer en meer bedrijven online willen verkopen. Dankzij het kiezen voor ePages, biedt XXL nu pakketten aan met vrijwel ongelimiteerde shop configuratie opties, intuïtief gebruiksgemak, en een aantal marketing- en verkooptools dat zowel de behoefte van een beginner als van een professional bevredigd. De portfolio van XXL Webhosting bestaat uit drie verschillende shops uitgerust met zowel instelbare professionele templates, naadloze integratie met eBay en andere shopping portalen, als ook veilige betaalmogelijkheden via Google Checkout, Paypal, Paynova en Saferpay. Een andere kans voor online shop handelaren is de "tell-a-friend" optie, daar het netwerken en aanbevelingen essentiële onderdelen zijn van een succesvolle online e-business - wat zowel meer verkopen genereert, als een bredere erkenning.

"Dankzij de oplossing van ePages, besparen we onze klanten het gedoe met het installeren en configureren van web shop software, en besparen we onszelf de gerelateerde supportvragen. Onze klanten kunnen zich nu richten om hun web shop commercieel gezien een succes te maken, in plaats van zich zorgen te maken om hun web shop technisch gezien in de lucht te houden. Verder kunnen we - omdat het shop platform "white labelled" is opgezet - onze resellers de kans bieden om kant-en-klare web shops aan hun klanten te verkopen", zegt Sander Cruiming, directeur van XXL Webhosting.

"Het winnen van XXL Webhosting als een nieuwe klant onderstreept ons doorlopend succes in Europa. Na de samenwerking met hosting providers in heel Europa, breiden we onze business nu uit naar de Benelux. Een geweldige kans, daar e-commerce zich nog sterk ontwikkeld in dit gebied", voegt Arndt Groth, CEO van ePages toe.

Het opzetten van een online shop heeft geen design- of speciale computervaardigheden nodig, is binnen no-time afgerond, en het beheer van de online shop is gemakkelijk te regelen via een simpele browser. Er zijn geen installatiekosten en online handelaren hebben toegang tot een 24-uurs telefoonnummer - zelfs 's avonds laat.

Over XXL Webhosting

XXL Webhosting is de betrouwbare partner voor hosting oplossingen voor meer dan zeven jaren. Niet alleen voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf (MKB), maar ook voor een aantal multinationals en overheidsinstellingen. Daarnaast verkoopt een netwerk van 200 resellers de producten van XXL door aan hun klanten. XXL beheert momenteel meer dan 14.000 websites, en behoort tot de snelst groeiende hosting providers van Nederland.

Over ePages

ePages Software is de kracht achter meer dan 30.000 online shops, wat het een van de grootste aanbieders maakt van e-commerce oplossingen in Europa.

Met behulp van ePages Hosting Edition, een schaalbaar shop hosting platform, bieden een aantal leidende hosting providers en telecombedrijven krachtige huur web shops aan. Voorbeelden zijn British Telecom, Deutsche Telekom, Host Europe, Amen, Lycos en Strato.

Een wereldwijd netwerk van ePages partners biedt op maat gemaakte e-commerce oplossingen aan voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), welke precies aan hun specifieke integratie- en functionele eisen voldoen. Bedrijven zoals Carl Zeiss, Leonardo, Lindt, Slimfast, Skoda en Encyclopaedia Britannica maken voor hun e-commerce activiteiten gebruik van de ePages Merchant Edition.

ePages is gevestigd in Hamburg, en heeft daarnaast kantoren in Jena, San Francisco, Londen, en Barcelona.

http://www.epages.co.uk

Pers contacten

Jörn Wachsmann-Wurr, Tel/Fax: +49-40-3501-88-261/222, pr@epages.de;
*kulow kommunikation, Tina Kulow/Cindy Ulitzsch, Tel:
+49-40-4327-7005/2351/7776, tk@kulow-kommunikation.com

Pers contacten: Jörn Wachsmann-Wurr, Tel/Fax: +49-40-3501-88-261/222, pr@epages.de;
*kulow kommunikation, Tina Kulow/Cindy Ulitzsch, Tel: +49-40-4327-7005/2351/7776, tk@kulow-kommunikation.com