Gemeente Stein


Misleidende rekening City & Tourist Promotions 06-11-2007

Van adverteerders en verenigingen in onze gemeentegids hebben wij signalen gekregen dat City & Tourist Promotions een rekening voor jaarlijkse bijdrage verstuurd heeft. Deze rekening maakt geen deel uit van een vermelding cq advertentie in onze gemeentegids 2007/2008 die mei/juni uitgekomen is.

Wie de kleine lettertjes goed leest, komt er achter dat het om een vrijwillige bijdrage gaat. Als gemeente vinden wij de rekening misleidend en hebben City & Tourist Promotions hier ook op aangesproken.

Wij maken de gemeentegids voor onze inwoners en de kosten worden mede door advertenties gedekt. Wij zijn dan ook blij met de bedrijven die elke keer weer in onze gemeentegids adverteren. De adressenlijst met verenigingen, organisaties, stichtingen etc. bieden wij als service voor onze inwoners, daarom zijn daar ook geen kosten aan verbonden.

In de toekomst blijven wij de gemeentgids uitgeven aangevuld met een digitale variant. Uit de aanbesteding afgelopen zomer is Akse Media als beste uit de bus gekomen. Zij gaan de gemeentegids 2008 uitgeven die voor halverwege 2008 op de planning staat. De voorbereidende werkzaamheden daarvoor worden binnenkort opgestart. Wij hopen op een prettige samenwerking met Akse Media. Mochten er vragen of onduidelijkheden over deze samenwerking zijn dan horen wij dat uiteraard graag.