Gemeente Woerden


* Persberichten

Vrije kavels Villapark Waterrijk Woerden

06 nov 2007
Binnenkort komen er weer nieuwe vrije kavels in Villapark Waterrijk Woerden in verkoop. Deze achtste kaveluitgifte bestaat uit 14 riante kavels van 498 m² tot 917 m². De verkoopprijzen variëren van EUR 305.000 tot EUR 469.000 (incl.BTW). Vanaf 21 november kunt u de kavellijst vinden op www.waterrijkwoerden.nl
Alle kavels zijn bedoeld voor een vrijstaande woning. Er zijn in deze uitgifte geen kavels voor twee- of drie-onder-een-kapwoningen.

Eén kavel is een zogenaamde Berlagekavel, genoemd naar de architect H.P. Berlage. Dit is een bijzondere kavel, bedoeld om een architectonisch markeerpunt in het villapark te worden. De Berlagekavel wordt in deze achtste tranche een zogenaamde torenwoning, te bebouwen tot maximaal 15 meter met verplicht vier verdiepingen.

Informatieavond

Op dinsdag 20 november organiseert de gemeente Woerden een informatieavond over de kavels in Waterrijk Woerden. Deze avond begint om 20.00 uur in het stadhuis van Woerden, Blekerijlaan 14.

U bent van harte welkom!

Kopersinformatie

Vanaf 21 november is uitgebreide kopersinformatie beschikbaar bij Groenendael Makelaardij B.V.

Hogewoerd 32a, 3441 BE Woerden, telefoon (0348) 416886.

Inschrijven en loting

Vanaf woensdag 21 november kunt u zich inschrijven bij Warning & Van Deuren Notarissen te Woerden. Een inschrijfformulier en de uitgebreide informatiemap is verkrijgbaar via makelaar Groenendael. De inschrijving sluit op 14 december om 17.00 uur. De loting is op 18 december 2007 om 20.00 uur in het stadhuis van Woerden.

Villapark Waterrijk Woerden

Het groene villapark met zijn lange met bomen beplante straten en ruime kavels maakt deel uit van de nieuwe woonwijk Waterrijk Woerden. In Villapark Waterrijk Woerden kunt u zelf uw droomhuis bouwen.

Een helder stedenbouwkundig plan biedt volop ruimte om uw individuele wensen te realiseren. Naast het villapark bestaat Waterrijk Woerden uit vier wooneilanden waar verschillende typen woningen worden gerealiseerd.

Grenzend aan de woonwijk komen de natuurplas Breeveld en de grote recreatieplas Cattenbroek. Achter deze twee waterplassen strekt het polderlandschap zich ver uit.

Gemeente Woerden | Blekerijlaan 14 | Postbus 45 | 3440 AA Woerden | tel. (0348) 428 911 | stadhuis@woerden.nl |
Privacy|Proclaimer|Colofon