Datum: 6 november 2007

Noordwijkerhout Kind aangereden Een 2 jarig jongetje uit Noordwijkerhout is maandag 5 november rond 15.10 uur op de Van der Weijdenlaan aangereden door een auto die bestuurd werd door een 55 jarige man uit Voorschoten. Het ventje rende plotseling vanachter een geparkeerde auto de weg op en werd door de auto geraakt. Met een hoofdwond is hij overgebracht naar het LUMC.

Rijnsburg Diefstal na insluiping in woning Maandag 5 november heeft tussen 08.00 en 09.00 uur vermoedelijk een insluiping via een niet afgesloten achterdeur plaatsgevonden in een woning aan het Berkenpad. Een fietstas met inhoud waaronder diverse bankpassen werd gestolen. Een identiteitsbewijs werd later in Oegstgeest teruggevonden.

Leiden Politie ontdekt gestolen fiets De politie heeft maandag 5 november rond 16.30 uur op de Topaaslaan een in september 2006 in Voorschoten gestolen fiets ontdekt. De fiets was in het bezit van een 12 jarige jongen uit Leiden die zich er al steppend mee voortbewoog. Dit trok de aandacht van surveillerende agenten. In het opsporingssysteem bleek de fiets als gestolen gesignaleerd te staan. De fiets is inbeslaggenomen. Het kind is overgedragen aan zijn ouders.

Voorschoten Diefstal na inbraak in woning Een mobiele telefoon en verder een nog onbekend aantal goederen zijn gestolen uit een woning aan de Professor Eykmanhof. Tussen maandag 5 08.00 uur en dinsdag 6 november 00.05 uur werd daar ingebroken. Een voordeur werd opengebroken. Van de dader(s) ontbreekt nog ieder spoor.

Alphen a/d Rijn Ruzie loopt uit op vechtpartij Een al langlopende ruzie tussen twee 15 jarige meisjes uit Alphen aan den Rijn is maandag 5 november rond 15.15 uur in het Bospark uitgelopen op een vechtpartij tussen de twee. Eén van de meisjes is door de politie aangehouden omdat zij het andere meisje mishandelde. Zij werkte haar tegenstandster tegen de grond, sloeg op haar in en dreigde ook met een mes. Gestoken is er niet. Het mes is door de politie inbeslaggenomen. Het meisje liep een lichte hersenschudding en een kneuzing aan een been op. De verdachte is voor het verdere onderzoek ingesloten.

Alphen a/d Rijn Kind komt met fiets ten val Een 11 jarig jongetje uit Alphen aan den Rijn kwam maandag 5 november rond 15.30 uur op de Meteoorlaan met zijn fiets ten val. Dit kwam omdat hij van de trappers gleed. Door zijn val liep de jongen mogelijk een gebroken arm en een lichte hersenschudding op. Hij werd overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp.

--------------------------------------- einde berichten ----------------------------------------------------------

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459305

---- --