Syntens


---

Flinke besparingen voor ondernemers in de bouw mogelijk door digitale prijslijsten

S@les in de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, Syntens, Wabeke Management & Advies samen met materiaalleveranciers en Forumsysteemhuizen. Door prijslijsten, orders en facturen elektronisch uit te wisselen, kunnen aannemers en leveranciers vele duizenden euroâs besparen. Tijdens de Limburgse Sales in de Bouw bijeenkomsten kunnen Limburgse aannemers in de bouw zich laten informeren over de mogelijkheden.

Het project S@les in de Bouw heeft als doel het vereenvoudigen van het administratieve proces bij en tussen aannemers en leveranciers. Hiermee kunnen fouten worden teruggedrongen, is het steeds opnieuw invoeren van (vrijwel) dezelfde informatie niet meer nodig en worden product-, prijs- en leveringsinformatie van de leverancier snel, volledig, actueel en permanent beschikbaar. De manier waarop dit kan worden gerealiseerd is door het elektronisch uitwisselen van gegevens.

Speciaal voor aannemers uit Limburg organiseren de betrokken partijen een aantal kosteloze informatiebijeenkomsten, waarin deelnemers uitleg krijgen over de mogelijkheden. De bijeenkomsten worden samen met een aantal verschillende softwarehuizen gehouden, zodat ondernemers de nieuwe toepassing bij hun eigen softwarehuis die met hun eigen automatiseringspakket werkt, kunnen zien.

De bijeenkomsten vinden plaats op:


- 6 november 2007 (Bouwopleidingscentrum Horst, met softwarehuis Bouwinfosys / KPD)


- 15 november 2007 (Bouwopleidingscentrum Horst, met softwarehuis Kooijman)


- 21 november 2007 (Syntens Roermond, met softwarehuis Bouwinfosys / KPD)\


- 29 november 2007 (Syntens Roermond, met softwarehuis Admicom)


- 6 december 2007 (Syntens Roermond, met softwarehuis Brink)

Bij alle bijeenkomsten is de ontvangst vanaf 15.45 uur. Het inhoudelijke programma start om 16.00 uur en eindigt om ca. 19.00 uur. Voor een broodje wordt gezorgd.

Voor meer informatie en aanmelden kan men terecht bij Bouwend Nederland regio Zuid (kantoor Tilburg, tel. 013 - 535 05 10) of via Syntens Breda (isolde Fluitsma, tel. 088 â 444 0 509).

Noot voor de pers.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Syntens, Sabine Schlooz, Communicatieadviseur, tel. 088-444 00 82, e-mail: ssc@syntens.nl.

Profiel Syntens

Syntens zet ondernemers aan tot succesvol innoveren, waarbij het gaat om vernieuwing van product, dienst, proces of organisatie. Dat gebeurt op basis van adviezen, voorlichtingsbijeenkomsten en doorverwijzing naar een netwerk van experts en kennisinstellingen. De -veelal kosteloze- activiteiten worden mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken.