Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Algemene Bezwarencommissie vergadert

Op 5 november 2007 om 19.30 uur vergadert de Algemene Bezwarencommissie in de raadzaal aan de Groene tuin 317.

Agenda

* 19.30 uur
Hoorzitting naar aanleiding van het bezwaarschrift van A.C. Bakker, gericht tegen het besluit van het dagelijks bestuur van de deelgemeente IJsselmonde d.d. 9 oktober 2006, waarbij een bouwvergunning geweigerd is voor het plaatsen van een erfafscheiding aan de Kameraarstraat 20.

* 19.50 uur
Hoorzitting naar aanleiding van het bezwaarschrift van D. Vlek en M. Rekwest gericht tegen de brief van de deelgemeente IJsselmonde d.d. 5 april 2007, waarin geweigerd is handhavend op te treden inzake het groengebruik aan de Tempeststraat nr. 13b.
* 20.10 uur
Hoorzitting naar aanleiding van het bezwaarschrift van A. Mohamed tegen het besluit van het dagelijks bestuur van de deelgemeente IJsselmonde d.d. 27 juli 2007, waarbij een kapvergunning geweigerd is voor twee berken, staande in de voortuin van de woning aan de Rhederoord 116.

* 20.30 uur
Hoorzitting naar aanleiding van de bezwaarschriften van Th. J. Daane en J.H.J.K. Daane-v.d. Wijk, C. Ponsen, R.C. Brunott, E. Mhrahorovic, B.H.J. Hollink, J.G. Maat, F. Dekker, N. de Willigen en R. Wahlbrinck tegen het besluit van het dagelijks bestuur van de deelgemeente IJsselmonde d.d. 24 juli 2007, waarbij aan Development Corporation IJsselmonde een bouwvergunning is verleend met vrijstelling ex artikel 19 lid 2 WRO ten behoeve van een gebouwencomplex met ondergrondse parkeergarage aan de Palmentuin, voorlopig genummerd 81.

De dossiers van deze zaken liggen vanaf één week vóór de zitting ter inzage bij de informatiebalie van de deelgemeentesecretarie aan de Groene tuin 317.