ANVA kiest voor ITP van Aia Software


NIJMEGEN, 20071105 -- Aia Software, producent van het Correspondentie en Document Platform ITP, is een partnership aangegaan met het Amersfoortse softwarehuis ANVA. ANVA is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor de assurantiebranche en integreert ITP in het nieuwe Quantum-pakket. Gebruikers van ANVA Quantum kunnen ITP gebruiken voor de vervaardiging van polissen, voorwaarden, groene kaarten en alle overige correspondentie. Daarnaast zorgt ITP ervoor dat de Quantum-gebruiker `klaar' is voor de, steeds vaker voorkomende, verspreiding van verzekeringsdocumenten via e-mail en internet.

Met het ITP Document Platform kunnen op eenvoudige en efficiënte wijze documenten worden gegenereerd, gebaseerd op bedrijfsdata, teksten en afbeeldingen binnen een organisatie. Alle mogelijkheden die de gebruiker kent vanuit Microsoft Word zijn beschikbaar, maar dan volledig gestandaardiseerd en geautomatiseerd. ITP bevindt zich `onder de motorkap' van Quantum en is volledig in de ANVA-software geïntegreerd middels een speciaal hiervoor ontwikkelde koppeling.

ANVA-directeur Stoffel van Almkerk: "Onze huidige applicaties ANVA4 en ANVA5 zijn uiterst flexibel als het gaat om formulierenbeheer. We hebben een naam hoog te houden op dat gebied en de uitgebreide functionaliteit en het gebruiksgemak van ITP garanderen dat onze gebruikers óók in het nieuwe ANVA Quantum formulieren en correspondentie volledig naar hun hand kunnen zetten."





Ingezonden persbericht