Ingezonden persbericht


Eerste Clubdag van Stichting Dream4Kids in Het Land van Ooit een groot succes!

Het Land van Ooit is erg trots om gastheer te zijn geweest van de eerste Clubdag van Dream4Kids, die zondag 4 november plaatsvond in Het Land van Ooit in Drunen. Tijdens de Clubdag waren alle 200 kinderen uitgenodigd, samen met hun gezinsleden, voor wie de stichting eerder een droomdag organiseerde.

Dream4Kids is een netwerk van vrijwilligers dat de mooiste dromen realiseert voor kinderen met een ingrijpende of traumatische ervaring. De Clubdag is in het leven geroepen om het positieve proces bij de kinderen te continueren. De Clubdag herinnert het kind weer aan zijn eigen droom die in vervulling ging en aan het fijne gevoel dat daarbij hoorde. Daarnaast kan het kind op die dag zijn eigen talenten ontdekken of verder ontwikkelen.

Tussen 10.00 en 17.00 uur vonden er allerlei workshops plaats in de Koningssael en de Ridderarena in Het land van Ooit. Onder leiding van een aantal bevlogen BN'ers, waaronder Tanja Jess, Jamai en Monique van der Werff, vermaakten de kinderen zich onder meer met acteren, zingen, jumpen en voetballen. Aan de vele lachende gezichten was af te lezen dat de kinderen genoten van alle activiteiten.

Directrice Mascha van Till van Het Land van Ooit is erg blij met de samenwerking: ''Dream4Kids is bij uitstek een goed doel wat wij van harte steunen. Het Land van Ooit heeft dan ook twee sfeervolle locaties beschikbaar gesteld om ervoor te zorgen dat alle gezinnen een prachtige dag konden beleven. Wij wensen Stichting Dream4Kids veel succes toe bij haar toekomstige activiteiten''.

Tot Ooit!

Aan de redactie:
Voor meer informatie over Het Land van Ooit, kunt u contact opnemen met Mascha van Till van het Ministerie van Landsbelang van Het Land van Ooit. Telefoon: 0416 - 377 775. E-mail: m.vantill@ooit.nl