IZZ-premie voor collectiviteiten: 1.047,60 euro

05/11/2007 17:02



UVIT



De jaarpremie voor de collectieve regeling van IZZ bedraagt volgend jaar 1.047,60 euro. De maandpremie komt uit op 87,30 euro. IZZ is de CAO-gerelateerde zorgverzekering voor medewerkers in de zorgsector en hun gezinsleden. Op dit moment kent de regeling 465.000 deelnemers.

Naast de daling van de basispremie, is er door de toegenomen zorgconsumptie sprake van een stijging van de premies van de aanvullende pakketten. Het effect hiervan is dat in de huishoudens de totale premie stijgt met een percentage dat varieert van ca. 2,6% tot 4,7%.

Bij de vaststelling van de premie laat IZZ zich leiden door de wens een evenwichtig premiebeleid te voeren op basis van een financieel gezonde bedrijfsvoering. Een belangrijk uitgangspunt is de wens om het vergoedingenpakket op peil te houden en daar waar mogelijk te verbeteren met bijvoorbeeld vergoedingen voor preventie. IZZ directeur Bart Blanken: "Wij weten dat onze klanten IZZ waarderen om het uitgebreide pakket aan zorg. Dit maakt waar wat we uitdragen: wie zorgt is bijzonder en verdient daarom zelf ook bijzondere zorg."

IZZ is een uniek samenwerkingsverband - dat al bijna 30 jaar bestaat - tussen werkgevers en werknemers in de zorg. Werkgevers zijn met IZZ in staat hun secundaire arbeidsvoorwaarden te verbeteren en een verbinding te maken met arbo- en verzuimbeleid. Al jaren achtereen bevestigen onafhankelijke onderzoeken de hoge klanttevredenheid van IZZ.





http://www.izz.nl