Gemeente Zevenaar


Week 45: 5 tot 12 nov. 2007

OUD PAPIER

In de gemeente Zevenaar wordt maandelijks huis-aan-huis papier ingezameld. Hieronder leest u wanneer er in uw wijk wordt ingezameld. De inzameling is overdag, tenzij anders is vermeld. Papier gebundeld aanbieden op de aanbiedplaatsen. Wilt u svp plastic folies verwijderen. Papier van bedrijven wordt niet meegenomen. Klik hier voor het volledige ophaalschema 2007.

VERGADERINGEN

Agenda's worden nog aangeleverd.

VERGADERING WELSTANDCOMMISSIE
De openbare vergadering van de Welstandscommissie wordt gehouden op maandag 12 november 2007 om 13.30 uur in het gemeentehuis (kamer 402). De agenda van deze vergadering ligt vanaf vrijdag 9 november ter inzage bij de Balie Ruimte. Deze kan daar tijdens openingstijden worden ingezien.

WAGENPARK GEMEENTE VOORZIEN VAN ROETFILTERS

Het wagenpark van de gemeente Zevenaar wordt voorzien van roetfilters. Op deze manier levert de gemeente een bijdrage aan het terugdringen van de uitstoot van fijnstof. Op alle nieuwe vrachtwagens zijn standaard al voorzieningen aangebracht, maar de gemeente heeft gemeend ook de oudere vrachtwagens van roetfilters te voorzien. De planning is dat voor het einde van het jaar de betreffende vrachtauto's zijn omgebouwd. Het betreft zeven grote vrachtauto's (zoals vuilniswagen) en vijf kleinere vrachtauto's. Al deze wagens rijden op diesel.

EVENEMENTEN
Klik hier voor het overzicht evenementen.

Lentebad gesloten
Op vrijdag 9 november aanstaande is het Lentebad gesloten. De activiteiten van de (zwem) verenigingen gaan wel door.

Zaterdag 10 november is het zwembad vanaf 10.00 uur weer geopend voor de zwemlessen in het instructiebad en het recreatief zwemmen.