Travel Unie International Nederland N.V.

Holland international reisbureau breidt uit

Succesvolle franchiseformule Holland International Reisbureau groeit door

Rijswijk, vrijdag 2 november 2007 â Holland International Reisbureau, de franchiseformule van marktleider TUI Nederland, breidt verder uit. Recentelijk zijn vijf nieuwe reisbureaus toegevoegd aan de retailketen Holland International Reisbureau. Het gaat om vestigingen in Kortenhoef, Landgraaf, Haelen, Hedel en Stiens. De reisbureaus sluiten zich als franchisenemer aan bij de succesvolle franchiseformule van TUI Nederland.

Nieuwe vestigingen
De onderstaande reisbureaus hebben zich onlangs aangesloten als Holland International Reisbureau:
Holland International Reisbureau Dream Travel - voorheen Thomas Cook Reisburo Dream Travel
Holland International Reisbureau Landgraaf - voorheen Star Travel Reisburo
Holland International Reisbureau Haelen - voorheen Star Travel Reisburo
Holland International Reisbureau Hedel - voorheen Star Travel Reisburo

Holland International Reisbureau Stiens - voorheen Star Travel Reisburo

Ruimte voor lokaal ondernemerschap
Door de omvang van marktleider TUI Nederland worden franchisenemers optimaal ondersteund. Er is daarnaast ook veel ruimte voor de ondernemers om invulling te geven aan lokaal ondernemerschap. Een belangrijk aspect wanneer een reiswinkel al jaren hét gezicht op reisgebied is in zijn omgeving. De positionering van de reisbureaus van Holland International Reisbureau sluit volledig aan bij het bestemmingsspecialisme van touroperator Holland International. Vanzelfsprekend worden in de reisbureaus, naast vakanties van het sterke vakantiemerk Holland International, ook reizen van andere aanbieders verkocht.

Vertrouwen in de toekomst
TUI Nederland is ervan overtuigd dat het reisbureau een uitstekende toekomst tegemoet gaat. Expertise en service aan de klant zijn hiervoor onmisbaar en juist hierin blinken de reisbureaus van Holland international Reisbureau uit. Weliswaar loopt het aantal reisbureaus in Nederland sinds enige jaren geleidelijk terug, maar voor persoonlijk advies in een professionele omgeving zal altijd een markt bestaan.