Gemeente Stein


Speelautomatenvergunning 2008
05-11-2007

Het jaar 2007 loopt alweer ten einde. Dit betekend dat alle exploitanten van horecabedrijven die in het bezit zijn van een behendigheidsautomaat of een kansspelautomaat (gokkast), voor het jaar 2008, ingevolge de Wet op de Kanspelen een nieuwe jaarvergunning dienen aan te vragen. Exploitanten kunnen dit voor 1 januari 2008 doen bij de afdeling Publiekszaken, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Aantal
Voor alle duidelijkheid vermelden wij hier nog dat in een laagdrempelig horecabedrijf maxi-maal 2 behendigheidsautomaten aanwezig mogen zijn. In een hoogdrempelig horecabedrijf mogen maximaal 2 behendigheidsautomaten en 2 kansspelautomaten aanwezig zijn. Uiteraard indien de vereiste vergunning is verstrekt.

Leges
De legeskosten bedragen voor één speelautomaat 56,50 en voor iedere volgende automaat 34,= die bij aanvraag van de jaarvergunning moeten worden voldaan.

Informatie
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer P. Lemans, tel. 046-4359348. Op telefonisch verzoek wordt een aanvraagformulier toegezonden.