Gemeente Sint-Michielsgelstel


Verhuizing gemeente zo soepel mogelijk

maandag 05 november 2007

De voorbereidingen voor de verhuizing naar het gemeentehuis aan het Meanderplein 1 zijn in volle gang. Dit gebeurt zoveel mogelijk in stilte en op de achtergrond.

We doen onze uiterste best om zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken voor alle inwoners. De normale werkzaamheden moeten natuurlijk gewoon doorgaan. Zo moeten vergunningsaanvragen behandeld worden, paspoorten gemaakt en moeten mensen zorgvoorzieningen kunnen aanvragen.

De verhuizing naar het Meanderplein vindt plaats van 23 tot en met 26 november. Het gemeentehuis is daarom gesloten op vrijdag 23 en maandag 26 november. Ondanks dat we onze uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen, is het mogelijk dat er vertragingen zijn in het postsysteem of aan de balie.

Nieuwe telefooncentrale
In het nieuwe gebouw werken we met een andere telefooncentrale. De bediening hiervan is nieuw, waardoor het kan gebeuren dat doorverbinden langer duurt of per ongeluk misgaat. Deze en andere kinderziekten hopen we zo snel mogelijk te kunnen overwinnen. We rekenen op uw begrip voor deze situatie.
Hebt u nog tips voor ons om u in het nieuwe gemeentehuis beter van dienst te kunnen zijn, dan horen wij dat graag. Op dinsdag 27 november vanaf 10.00 uur is het gemeentehuis weer voor iedereen geopend.

---