IZA koppelt stabiele premie aan hoge servicegraad

02/11/2007 10:33



UVIT



De bruto jaarpremie voor de zorgverzekering (restitutie) van IZA Zorgverzekeraar bedraagt volgend jaar 1.086 euro per jaar. Dat is 90,50 euro is per maand. Dat is totaal 78 euro lager dan de huidige bruto jaarpremie. De premiestijging van de IZA Aanvullende verzekeringen blijft beperkt tot slechts 3,2% voor het IZA Classic pakket. Het goedkoopste pakket IZA Basic blijft zelfs gelijk in premie. IZA-verzekerden die via hun werkgever zijn verzekerd, krijgen op zowel de IZA Zorgverzekering als de IZA Aanvullende verzekering nog een korting. De premies voor de aanvullende verzekeringen in 2008 zijn:

- IZA Basic 13,50 euro per verzekerde per maand;

- IZA Classic 32,00 euro per verzekerde per maand;

- IZA Perfect 49,90 euro per verzekerde per maand;
De dekking van de IZA Aanvullende verzekeringen is verder verbeterd naar aanleiding van de wensen van klanten. Preventieve vaccinaties voor buitenlandreizen kunnen nu ook bij de huisarts of travelklinieken worden gehaald. Dit geldt voor alle aanvullende pakketten. Eveneens is in alle aanvullende verzekeringen een vergoeding voor voetbehandelingen door een gespecialiseerde diabetespedicure opgenomen. Verder is de vergoeding voor alternatieve geneeswijzen binnen het aanvullende pakket IZA Perfect verhoogd naar 340 euro.

IZA, dé zorgverzekeraar voor de publieke sector, zet hiermee haar stabiele premiebeleid voort. Dat geldt ook voor de hoge servicegraad. Onafhankelijke klanttevredenheids-onderzoeken bevestigen dat IZA behoort tot de top van zorgverzekeraars. Ook op de website Kiesbeter.nl zoals VWS die binnenkort publiceert, krijgt IZA als een van de weinige zorgverzekeraars een 8,0 als overall rapportcijfer.





http://www.uvit.nl/