Winnaar 'Intercedent van het Jaar 2007' verkiezing bekend

02/11/2007 09:38



Reed Business



Den Haag, 2 november 2007

Winnaar 'Intercedent van het Jaar 2007' verkiezing bekend

Cecile Reulen, intercedent bij Content in Maastricht, is op donderdag 1 november uitgeroepen tot Intercedent van het Jaar 2007. De prijs werd uitgereikt tijdens het Nationale Flexdebat 'Voor wie werkt de toekomst'.

De Intercedent van het Jaar verkiezing werd voor de 4de keer georganiseerd door ARTRA Arbeidsmarkttrainingen, in samenwerking met de ABU, NBBU en Flexmarkt. Een vakjury bestaande uit zeven professionals uit de uitzendbranche heeft uit 128 aanmeldingen tien genomineerden geselecteerd. De jury heeft vooral gekeken naar initiatief en creativiteit. Op basis van een interview en uitwerking van een case is eind september een top drie gekozen: Bart Kerssies (Inperson), Cecile Reulen (Content) en Wilma Vermeulen (Randstad). De laatste selectieronde voor de drie finalisten bestond uit een presentatie die ze tijdens het Nationale Flexdebat moesten houden voor de jury en het publiek. De jury zag in Cecile Reulen een duidelijke winnaar vanwege haar persoonlijkheid, creativiteit en gedrevenheid voor het vak.

Cecile Reulen won naast de juryprijs ook de drukbezochte poll op www.flexmarkt.nl. Van de ruim 2600 stemmen ging 43% naar Cecile Reulen. De publieksprijs ging met 38% van de stemmen naar Bart Kerssies van Inperson.

ARTRA verzorgt arbeidsmarkttrainingen voor intercedenten en managers in de uitzendbranche. De ABU is de grootste ondernemingsorganisatie in de uitzendbranche. De NBBU is de Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen.

Maandblad Flexmarkt en www.flexmarkt.nl worden uitgegeven door de uitgeefgroep Human Resources van Reed Business. Reed Business is Reed Elseviers uitgeefdivisie van vakinformatie.





http://www.flexmarkt.nl