Ingezonden persbericht

PERSUITNODIGING

Esther Vergeer ontvangt cheque voor eerste aangepaste Cruyff Courts

Opbrengst Nationaal Schoolontbijt bestemd voor kinderen met beperking

Wanneer : vrijdag 2 november 2007, 9.15 - 10.15 uur
Waar : Maurice Maeterlinckschool, Buitenhofdreef 10, Delft
Wat : Overhandiging cheque Johan Cruyff Foundation
Wie : Esther Vergeer, 85 schoolkinderen van de Maurice Maeterlinckschool, 5 scholieren van Basisschool de Bonte Pael, vertegenwoordigers van de Johan Cruyff Foundation en het Nationaal Schoolontbijt

Wageningen, 31 oktober 2007 - Op vrijdag 2 november ontvangt rolstoeltennisster en ambassadrice van de Johan Cruyff Foundation Esther Vergeer een cheque met de opbrengst van het Nationaal Schoolontbijt. De donatie is bij elkaar gebracht door alle kinderen die deze week op 2.000 scholen samen hebben ontbeten: voor elk ontbijt doneerde de school het symbolische bedrag van 25 eurocent. Het bedrag zal worden besteed aan de aanleg van twee unieke Cruyff Courts, die volledig zijn aangepast voor kinderen met een beperking. Esther ontvangt de cheque samen met kinderen van de Delftse mytylschool Maurice Maeterlinck, waar één van deze Cruyff Courts wordt aangelegd. Zij ontvangen de cheque uit handen van kinderen van een naburige school voor regulier onderwijs.

U bent van harte welkom bij dit bijzondere moment. Graag verzoeken we u door middel van een reply op deze mail aan te geven of u de overhandiging wilt bijwonen.



Ingezonden persbericht