Gemeente Geertruidenberg


Activiteiten toerisme & recreatie

Kunstweek 2 t/m 11 november

Aan de kunstweek nemen veel galeries, kunstuitlenen en kunstmusea in Nederland deel. Zij bieden tijdens deze week specifieke activiteiten en speciale aanbiedingen. Zo krijgt u bij uw bezoek aan één van de deelnemende galeries een bijzondere kunstweek attentie cadeau. Gallery Maritime in Raamsdonksveer neemt deel aan deze kunstweek. Op 7 en 10 november rijdt er een bus langs verschillende galeries in de regio, waaronder Gallery Maritime. Kijk voor meer informatie op www.kunstweek.nl of www.gallerymaritime.nl.

Theatervoorstellingen in De Schattelijn

Op 2 november staat singer/songwriter Daniël Samkladen op het podium van De Schattelijn. Op 9 november zal het trio Rooyackers, Kamps & Kamps te zien zijn met hun nieuwe programma R,K & K 5. Reserveren van toegangskaarten kan telefonisch: 0162 - 512226 of via internet: info@schattelijn.nl.

Stadswandeling Geertruidenberg met bezoek aan het stadhuis

Aanvang om 14.00 uur bij het VVV-agentschap, Markt 46 in Geertruidenberg. De prijs bedraagt EUR 3,50 voor volwassenen en EUR
1,50 per kind. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met het VVV-agentschap Geertruidenberg, tel. 517 689. E-mail: vvv@geertruidenbergdigitaal.nl.

Gebroken Mysterie in Museum de Roos

Vanaf 18 oktober is het in Geertruidenberg gevonden unieke veertiende-eeuwse zwaard te zien in Museum de Roos. Ook wordt er een film vertoond over het verhaal achter de vondst van het zwaard. Kijk voor de openingstijden en extra informatie op www.museumderoos.nl.