Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

LOKALE OMROEP TILBURG-TOTAAL (LOTT) GOES MADD.

Medewerkers van de lokale Tilburgse vrijwilligersomroep LOTT manifesteren zich op vrijdag 2 november a.s. in een geheel andere hoedanigheid dan gebruikelijk aan de Tilburgse kijkers.
Op die dag zullen een aantal bestuursleden, cameramensen, verslaggevers en technici, vrijwilligerswerk gaan verrichten in het Zorgcentrum de Kievitshorst.
Dit gebeurt in het kader van het evenement MADD: Make A Difference Day.
In het gehele land zetten op 2 en 3 november a.s. duizenden vrijwilligers zich in om op die wijze blijk te geven van hun maatschappelijke betrokkenheid.
De aard van de activiteiten die door de vrijwilligers voor hun rekening worden genomen lopen daarbij naar soort en omvang zeer sterk uiteen.

De medewerkers van de LOTT hebben ervoor gekozen op 2 november in de Kievitshorst aan de slag te gaan.
Die keuze is niet helemaal toevallig tot stand gekomen.
Al sinds geruime tijd maakt de lokale omroep dankbaar gebruik van de gastvrijheid van het Zorgcentrum om daar, omdat de omroep zelf nog steeds geen vast onderkomen heeft, haar wekelijkse redactievergadering te houden.
MADD lijkt de LOTT-medewerkers een prima gelegenheid om blijk te geven van het feit dat men de medewerking van de Kievitshorst op juiste waarde weet te schatten.

Welke klussen de leiding van het Zorgcentrum voor de LOTT-ers in petto heeft is nog niet helemaal duidelijk maar daarvan kunnen de Tilburgse kijkers zelf getuigen zijn in de LOTT-uitzending van woensdag 7 november a.s. die begint om 19.00 uur en die diezelfde avond herhaald wordt om 20.00 uur en 21.00 uur.

De Lokale Omroep Tilburg Totaal zendt uit op kanaal 22 480MHz en is te ontvangen in Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout.

---