Ingezonden persbericht


3 jaar na de moord op Theo van Gogh



De Vrienden van Pim Fortuyn nodigen iedereen uit om op 2 november 2007 bijeen te komen voor een herdenking ter ere van Theo van Gogh die nu bijna 3 jaar geleden werd vermoord.

Om 14.00 uur word een herdenking gehouden op de plek aan de Linnaeustraat te Amsterdam waar Theo op beestachtige manier werd afgeslacht. Er worden bloemen gelegd en er zullen een aantal sprekers Theo op een waardige manier gedenken. U kan daar zelf ook een bloemetje leggen en als u dat wilt kan u ook spreken.

Wij mogen onze moedige Theo van Gogh niet vergeten. Neem daarom ook de 6 mei vlag mee, of de nationale driekleur. Neem ook kaarsen en Bloemen, en niet te vergeten neem al je vrienden mee!!

Om 15.00 zijn we bij 'de Schreeuw' , het beeld voor Theo van Gogh in het Oosterpark te Amsterdam. Ook daar worden toespraken gehouden en worden bloemen gelegd. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. U kunt ook hier zelf bloemen leggen, of anderzins een blijk van waardige herdenking !!

Het Oosterpark is dichtbij de plek waar Theo van Gogh op 2 november 2004 van het leven werd beroofd, in de Linnaeustraat.

Wij staan deze dag ook stil bij alle nabestaanden . . .



http://www.herdenktheovangogh.nl


---