Ingezonden persbericht


PvdA Haarlem


Discussie over Welzijn in Haarlem op 2 november in de Egelantier

Beste partijgenoten en belangstellenden van de PvdA Haarlem,

Recent is veel geschreven over welzijnsorganisaties in de stad. De PvdA wil zich niet alleen bezig houden met de problemen die daarmee zijn ontstaan, maar wil de discussie voeren over wat welzijn in de stad betekent. De PvdA heeft een visie op welzijn opgesteld. Kern daarvan is dat we willen werken aan de eigen kracht van mensen en hun verbinding met de buurt. De buurt staat daarbij centraal in het welzijnsbeleid.

Aanstaande vrijdag, 2 november, organiseren we een bijeenkomst waarin we onze conceptvisie bespreken. We proberen er een leuke en boeiende avond van te maken, waarin we aandacht hebben voor open discussie. Maarten Divendal, Annemiek Kropman, Marijke Lodeweegs en vele anderen zijn aanwezig. De avond wordt gepresenteerd door Duco Hoogland. Op de avond zullen ook de resultaten worden gepresenteerd van de enquete die enige tijd geleden onder leden en belangstellenden is afgenomen.

Ik zou het leuk vinden als u erbij was. De bijeenkomst begint om 20.00 uur in de Egelantier, Gasthuisvest 47. De zaal is vanaf 19.45 open.

Onze conceptvisie op welzijn kunt u vinden op de website van PvdA Haarlem. Daar staat ook meer informatie. U kunt kijken op http://www.haarlem.pvda.nl/nieuwsbericht/563, waar u ook de conceptvisie kunt downloaden.

Hartelijke groet,

Frans de Lorme van Rossem
Voorzitter PvdA Haarlem