Cervus B.V. organiseert op 2 november een relatiedag


PUTTEN, 20071019 -- Cervus B.V. uit Putten organiseert op vrijdag 2 november 2007 een gezellige middag voor haar relaties. Hierbij zullen tevens een aantal vooraanstaande leveranciers aanwezig zijn.

"Na twintig jaar vonden wij het tijd om onze huisstijl eens flink onder de loep te nemen", aldus Ceel de Vries, Algemeen Directeur bij Cervus. "Min of meer bij toeval zijn wij tegen een communicatiebureau aangelopen, dat ons heeft overtuigd te investeren in communicatie. Inmiddels is de complete huisstijl aangepast en heeft Cervus een eigen bedrijfsbrochure."

Tijdens de relatiedag kunnen klanten en relaties kennismaken met het complete Cervus dienstenaanbod. Daarnaast informeert Solcon de bezoekers over internetverbindingen en aanverwante diensten, geeft Quadrant informatie over King software en laat NEC Computers de laatste ontwikkelingen zien op het gebied van hardware.

Vanzelfsprekend krijgt ook de dienst `Streaming Media' tijdens deze speciale dag aandacht en legt Cervus uit waarom Profin hét ideale softwarepakket is voor de (kaas-) groothandel.

Bezoekers maken tijdens een verloting kans op een aantal leuke prijzen, waaronder een NEC notebook en een hometrainer. Gedurende de maand november zijn er bovendien diverse leuke prijzen te winnen op de vernieuwde website. Kortom: Cervus is als organisatie volop in beweging.

Cervus dankt haar naam aan het edelhert (Cervus Elaphus). Door natuurlijke eigenschappen zoals eerlijkheid en betrokkenheid krijgen klanten snel een vertrouwd gevoel. Technische expertise en certificering van haar medewerkers vormen een rode draad door de bedrijfsvoering.

Neem voor nadere informatie contact op met Ceel de Vries. Telefoonnummer: (0341) 35 10 54. Buiten kantoortijden bereikbaar via: vries@cervus.nl