Daten, uitgaan én reizen onder 1 dak


Het `all inclusive concept' biedt uitkomst

OOSTERHOUT, 20071102 -- Op de ene site een date zoeken, op de ander een single vakantie boeken en bij de derde een gezellig feest vinden voor het weekend? Deze tijdrovende speurtocht lijkt verleden tijd te worden. Tegenwoordig kun je als ondernemende single vaak op eenzelfde plek (speed)daten, feesten én reizen, zonder dat je hiervoor van organisatie hoeft te switchen. Het `all inclusive concept' voor singles doet zijn intrede, en met succes.

Bedrieglijk eenvoudig
Waar startpagina's al sinds jaar en dag de succesformule hanteren om informatie te bundelen, zo zien ook aanbieders van singlereizen, activiteiten en datingsites hun kans schoon. Door singles een compleet pakket van mogelijkheden te bieden in plaats van een eenzijdige dienst, voorzien ze deze doelgroep handig in meer dan één behoefte tegelijk. De `one stop shop' voor singles is een feit.

Succesfactoren
De opkomst en het succes van het `all inclusive concept' valt eenvoudig te verklaren. Dat `de single' niet bestaat weten deze organisaties als geen ander. Daarom creëren ze, al dan niet met enkele partners, voor ieder wat wils. Hiermee wordt snel en eenvoudige een groot deel van de beoogde doelgroep bereikt. Onder het motto: `zoveel mensen zoveel wensen' wordt de single voorzien in allerhande contactfaciliteiten. Want of ze nu zoeken naar een leuke date, actieve singlereis of spetterend singlesfeest, de kans is groot dat ze bij een van deze all-in-aanbieders uitkomen.

Lekker lui
Is de single voordeliger uit? Dat is uiteraard afhankelijk van welke diensten er worden afgenomen. Maar lekker lui op je wenken van alle gemakken worden voorzien is natuurlijk wel bijzonder handig. Dat het tijdsbesparend werkt is een ding wat zeker is. Je hoeft je tenslotte maar één keer door de inschrijfprocedure heen te worstelen en alle voorzieningen liggen binnen handbereik. Om nog maar te zwijgen van al die andere leuke ondernemende single mannen en vrouwen...

All Inclusive Single Organisaties:

Zullenwij.nu - voor daten, uitjes, feesten, en trips
Chanz.nl - voor dating, events en reizen
2Matchinstyle.nl - voor matching, feesten, culinair en activiteiten
Bradly.nl - voor reizen, weekends, feesten en diners





Singlessite Online Magazine