Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

In Person's Bart Kerssies winnaar publieksprijs "Intercedent van het Jaar"

Enschede, 2 november 2006 - Bart Kerssies had zichzelf al in september verzekerd van een Top-3 positie in de verkiezing Intercedent van het Jaar. De intercedent uit Hardenberg werd in de voorrondes geselecteerd als potentiële ambassadeur voor het vak. Gisteren wist Bart tijdens het Nationaal Flexdebat het publiek voor zich te winnen met de presentatie: "Hoe vind ik mijn flexkracht".

Bart Kerssies, sinds 2001 werkzaam voor In Person uitzendbureau, is de rode draad tussen In Person en de Evenementenhallen in Gorinchem, Hardenberg en Rijswijk. In 2002 werden de eerste beurzen in Hardenberg georganiseerd, vanaf het eerste uur was Bart erbij. Zijn doortastendheid en no-nonsense mentaliteit - die mooi aansluiten bij zowel deze opdrachtgever als In Person- hebben ervoor gezorgd dat hij de flexwerkers mocht leveren. Eerst vanuit de In Person vestiging Klazienaveen, maar al snel zat Bart In House bij de Evenementenhal Hardenberg. Bart ontwikkelde zich met de groei van de Evenementenhallen.

In Person uitzendbureau behaalde eerder al een top-10 en een top-3 positie bij de Intercedent van het Jaar verkiezing. Jan Willem Gernaat, 67 lentes jong, bereikte de top-10 in 2005. Hij is nog altijd actief aan het werk voor In Person. Edith Neuvel werd in 2006 'runner-up' voor de Titel Intercedent van het Jaar. Bart Kerssies was gisteren volgens het publiek en In Person de onbetwiste nummer 1. De zeskoppige jury verkoos uiteindelijk Cecile Reulen van Content als Intercedent van het Jaar.

De prijs "Intercedent van het Jaar" is een gezamenlijk initiatief van de brancheorganisaties NBBU en ABU, het vakblad Flexmarkt en ARTRA Arbeidsmarkttrainingen. De prijs is op 1 november 2007 voor de vierde keer uitgereikt. (www.intercedentevanhetjaar.nl).



Ingezonden persbericht