Gemeente Tilburg


2-11-2007
Steelframe vestigt zich op Vossenberg
Bedrijf levert staalproducten door heel Noord-Europa vanuit Tilburg

Met een nieuw onderkomen aan de Hectorstraat 3 in Tilburg heeft het Tilburgse bedrijf Steelframe een nieuwe basis gevonden voor zijn internationale activiteiten. Vanuit de
4000 m2 grote bedrijfshal werken ongeveer 20 mensen aan productie en logistiek die heel noordwest Europa bestrijken.

Wethouder Hans Janssen (economie) opende vandaag de nieuwe vestiging. "Het bedrijf heeft voor een bijzonder hoofdkantoor gekozen op Vossenberg, het hart van Tilburg als logistieke hotspot. Ze werkt ook samen met productie- en logistieke bedrijven die in de directe omgeving te vinden zijn. Wat mij betreft een ideale combinatie van verschillende krachten."

Het bedrijf heeft een omzet van 8 miljoen euro per jaar en heeft plannen om haar in- en verkoopactiviteiten ook naar China en Amerika uit te slaan. In Nederland is het bedrijf met name succesvol in de doe-het-zelf producten. Ze produceert bijvoorbeeld opbergrekken die bij nagenoeg alle bouwmarkten te koop zijn. Ook vervaardigt ze de stalen profielen om gipsen wanden te bevestigen. Hiermee helpt het bedrijf momenteel ook veel ziekenhuizen aan de juiste inrichting van ruimtes. Zo levert ze binnenkort alle stalen frames voor het nieuwe Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch.

Het bedrijf is vanaf vandaag actief aan de Hectorstraat. Meer informatie vindt u op www.steelframe.nl