Nederlandse Tafeltennisbond

NTTB Hoofdbestuur in beraad na vertrek Sylvia de Jong

Zoetermeer, 31 oktober 2007. In verband met het vertrek van Sylvia de Jong als directeur van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) is het hoofdbestuur in spoedberaad bijeen geweest om enerzijds de situatie te bespreken en anderzijds maatregelen te nemen om de continuïteit van de bedrijfsvoering op het Bondsbureau te garanderen. De bespreking vond plaats in Arnhem, voorafgaande aan het Ledenberaad.

Het Ledenberaad (voorbespreking van zaken die in de Bondsraad behandeld gaan worden) was tevens een goede gelegenheid om uitleg te geven over het vertrek van Sylvia de Jong, die daar overigens zelf bij aanwezig was.

Het bestuur gaat met spoed werven en kiest voor meerdere scenario's. Behalve het polsen van bekende personen uit het sport netwerk, zal ook advies gevraagd worden aan NOC*NSF. Zo'n selectieprocedure neemt wel tijd in beslag.
Daarom zal ook onderzocht worden of interim management een oplossing is. Over een week komt het hoofdbestuur opnieuw bijeen om de verkenningen te bespreken en de volgende stappen te bepalen. Bas Brouwer, penningmeester van de NTTB en als hoofdbestuurslid verantwoordelijk voor personeelszaken, heeft daarin de leiding. Naar boven

© 2007, NTTB, Alle rechten voorbehouden.