Ingezonden persbericht


De nieuwe TomTom toepassingen, Map Share(TM) en 'Help Me!', vanaf vandaag breed beschikbaar

Meest recente navigatiesoftware nu ook gratis beschikbaar voor TomTom GO 910, TomTom GO 710, TomTom GO 510, TomTom GO 700, TomTom ONE XL, TomTom ONE 1st en 2nd EDITION

Amsterdam, 2 november 2007 - TomTom kondigt vandaag aan dat de meest recente navigatiesoftware - die al geïnstalleerd is op de TomTom GO x20 T reeks, TomTom ONE XL (T)* productreeksen en de TomTom ONE 3rd EDITION - nu beschikbaar is voor het merendeel van de huidige TomTom gebruikers. Vanaf nu zijn de TomTom GO 910, de TomTom GO 710, TomTom GO 510, TomTom GO 700 en TomTom GO 500, alsmede de TomTom ONE XL** en TomTom ONE 1st en 2nd EDITION compatible met TomTom's meest recente software. Dit stelt gebruikers in staat deze navigatiesystemen te benutten voor de exclusieve kaartverbeteringstechnologie van TomTom: Map Share(TM). Ook krijgt de gebruiker toegang tot de unieke 'Help Me!' veiligheidstoepassingen.

TomTom Map Share(TM) en 'Help Me!' zijn in juni van dit jaar aangekondigd samen met de meest recente versie van TomTom's bekroonde software. Deze software is voorgeïnstalleerd op de TomTom GO 720 T, TomTom GO 920 T, TomTom ONE 3RD EDITION, TomTom ONE XL en TomTom ONE XL T.

TomTom's meest recente navigatiesoftware kan eenvoudig gedownload en geïnstalleerd worden via TomTom HOME. Als het TomTom systeem is verbonden met TomTom HOME, wordt TomTom's nieuwste software gratis aangeboden.

Om TomTom Map Share(TM) te kunnen gebruiken, moeten TomTom gebruikers een navigatiesysteem bezitten waarop een kaartversie 6.75 of hoger geïnstalleerd is. Gebruikers met een kaartversie lager dan 6.75 kunnen ook gebruik maken van de voordelen van TomTom Map Share(TM) door de laatste kaartversie via TomTom HOME aan te kopen. TomTom's meest recente kaarten kunnen nu met een korting van 50% worden aangekocht via www.tomtom.com/products/maps.

"Bij TomTom geloven wij dat alle gebruikers toegang moeten hebben tot onze meest recente technologie en innovaties," aldus Harold Goddijn, TomTom's chief executive officer. "Deze gratis software-upgrade benadrukt onze toewijding om er zeker van te zijn dat alle bestaande TomTom gebruikers de voordelen van de meest recente innovaties kunnen ervaren en het meeste uit hun investering te kunnen halen."

TomTom Map Share(TM) is een unieke kaartverbeteringstechnologie die het gebruikers mogelijk maakt eenvoudig en direct kaartcorrecties op het systeem uit te voeren. Via TomTom HOME, TomTom's gratis desktop softwaretoepassing kunnen Map Share(TM) gebruikers tevens kaartcorrecties ontvangen die door de TomTom gemeenschap, bestaande uit 12 miljoen gebruikers, gemaakt zijn. Zo heeft de gebruiker altijd de meest recente kaart.

Het uitgebreide 'Help Me!' menu bevat informatie over de dichtstbijzijnde garage, politiebureau of ziekenhuis en maakt het mogelijk de dichtstbijzijnde hulpdienst te localiseren, ongeacht waar deze zich bevindt. Tevens is het mogelijk om de exacte locatie van de gebruiker op te vragen, zodat deze aan hulpdiensten kunnen worden doorgegeven en er sneller hulp kan worden verleend.


* Met kaartversie 6.75 of hoger

** Met een kaartversie lager dan 6.75.



Ingezonden persbericht