Ingezonden persbericht


Wethouder Marka Spit opent hoofdkantoor ConQuaestor in Utrecht met spectaculaire licht en muziek show

Utrecht, 2 november 2007 - Gisterenavond heeft Marka Spit, Wethouder Economische Zaken en Werkgelegenheid van Utrecht het nieuwe hoofdkantoor van financiële dienstverlener ConQuaestor feestelijk geïnaugureerd. In aanwezigheid van ongeveer 500 mensen gingen alle lichten uit. Om 19:00 uur werd het nieuwe pand met een explosie van licht en geluid omgeven. Dit was in heel Papendorp en tot op de snelweg A2 te zien was.

De Wethouder waardeerde de keuze van ConQuaestor voor Utrecht als vestigingslocatie. Utrecht profiteert nu het meest van de sterk groeiende nationale economie. De voorspelde jaarlijkse economische groei tot 2011 is voor Utrecht 3,0 procent, ver boven de voorspelde groei van de Nederlandse economie (2,2%) en die van Amsterdam, (2,8 procent). Bovendien heeft Utrecht de hoogst opgeleide en jongste beroepsbevolking van de Randstad.

ConQuaestor in drie jaar tijd gegroeid van ruim 300 naar ruim 530 professionals en is met 31,1% groei één van de snelst groeiende bedrijven die Utrecht kent. Recentelijk werd het bedrijf genomineerd als een "FD Gazelle" door het Financiële Dagblad.

Het nieuwe hoofdkantoor van ConQuaestor, ontwikkeld door de Kroon Group, is. 3.300m2. Het pand heeft een congresgedeelte voor de opleidingen en masterclasses die ConQuaestor verzorgt.

Marianne Dragt van Balans Architectenstudio bna bv heeft rekening gehouden met de twee kanten van de identiteit van de ConQuaestor adviseurs: enerzijds met de degelijkheid en betrouwbaarheid van deze financiële experts die hun vak verstaan, en anderzijds met de dynamische en snelle wereld van deze relatief jonge professionals.

Bestuursvoorzitter Martijn Kamermans: "Net als ConQuaestor zelf wilde we dat ons hoofdkantoor er solide en robuust uit zou zien. Van binnen wilde we de nadruk leggen op transparantie en dynamiek, om goed aan te sluiten bij de cultuur van onze medewerkers die gemiddeld minder dan 35 jaar oud zijn"


---

­­­­­­­­­­­­­­Voor vragen en voor beeld of fotomateriaal: Veerle Berbers: v.berbers@planet.nl of 020 470 1245

ConQuaestor (www.conquaestor.nl) biedt organisaties oplossingen voor strategische en operationele vraagstukken op het gebied van finance. Ruim 530 professionals werken aan financiële, bedrijfs-economische en administratieve projecten en processen om de bedrijfsvoering van opdrachtgevers te verbeteren.

drs. Veerle V. Berbers
Berbers Consulting
tel: +31 20 470 1245
fax: +31 20 470 1267
gsm: +31 6 2423 6642