EDCO Eindhoven kiest Weijmans Studio voor creatie en opmaak verpakking

02/11/2007 14:25



Weijmans Media Groep



Helmond - Weijmans Studio is door Edco Eindhoven aangewezen als full service partner voor de creatie en grafische opmaak van haar verschillende verpakkingslijnen. Beide partijen hebben hiertoe vandaag een langdurige overeenkomst ondertekend.

Weijmans Studio zal na ontvangst van de input per verpakking (tekst, beeld, unieke features, barcodes etc.) zorgdragen voor onderscheidende verpakkingen welke bijdragen aan de groei en continuïteit van EDCO Eindhoven. "Het is een absolute uitdaging om te mogen werken voor een marktleider in haar segment van de markt en hier full service onze totale dienstverlening te kunnen uitoefenen," aldus Jan van Lieshout, algemeen directeur van Weijmans Studio. Ook Jean-Pierre Bakker, commercieel directeur van EDCO Eindhoven is enthousiast: "Bij Weijmans Studio genieten wij van het voordeel van één contactpersoon welke met zijn team onze producten van een onderscheidende verpakking voorziet waardoor wij toonaangevend en concurrerend kunnen blijven in ons marktsegment." De samenwerking levert 8 extra arbeidsplaatsen op bij Weijmans Studio.

EDCO Eindhoven
EDCO Eindhoven, in 1978 gestart als een import- en exportbedrijf, heeft inmiddels een unieke plaats in Europa verworven als een internationaal opererende handelsonderneming in non food consumentenproducten. EDCO Eindhoven B.V. richt zich op een groot aantal doelgroepen, zoals grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, winkelketens, postorderbedrijven, groothandels- en detailhandelsbedrijven. Het assortiment bestaat uit meer dan 16.000 producten, waaronder auto- en truckaccessoires, gereedschap, speelgoed, huishoudelijke artikelen en gadgets. Edco brengt haar producten onder meer op de markt onder de merken Grundig, Dunlop en Henzo. Voor meer informatie brengt u een bezoek aan www.edco.nl.

Weijmans Media Groep
Weijmans Media Groep bestaat uit de volgende bedrijven: Weijmans Studio, Weijmans Weekbladen, Weijmans RTV en Weijmans Publishers. De bedrijven in de Weijmans Media Groep bieden een totaalpakket op het gebied van concept, creatie en communicatie. Daarbij wordt gebruikgemaakt van verschillende mediavormen, zoals weekbladen, reclamedrukwerk, radio en televisie. De verschillende bedrijven hebben elk hun eigen specialisme op reclamegebied, maar kunnen desgewenst samen één en dezelfde opdrachtgever bedienen. Daarbij valt met name te denken aan crossmediale campagnes waarbij diverse media worden ingezet om dezelfde boodschap voor het voetlicht te brengen.





http://www.weijmans.com