Politie Drenthe

Vrijdag

Assen, 02-11-2007

Vrouw gewond bij ongeval
COEVORDEN - Een 21-jarige vrouw uit Coevorden raakte donderdagmorgen gewond bij een ongeval aan de Rondweg. De vrouw raakte door nog onbekende oorzaak met haar voertuig over de kop. Ze belandde uiteindelijk via het talud in de rechter berm. Ze was aanspreekbaar, maar klaagde over pijn in de borst. De vrouw is door medewerkers van de brandweer, ambulance en politie uit haar auto bevrijd en naar het ziekenhuis gebracht. Haar auto is afgesleept. (BPS 07-190580)

Rijden onder invloed
EELDE - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 36-jarige man uit Amsterdam aangehouden op de A28 wegens het rijden onder invloed. Op het bureau blies hij 325 ugl. Hij kreeg een boete van ¤ 220,-. (BPS 07-190829)

Bromfietser gewond
VEENOORD - Een 52-jarige bromfietser uit Klazienaveen raakte donderdagmiddag gewond na een aanrijding. Agenten waren op de Industrieweg een aanrijding met materiële schade aan het afhandelen. De bromfietser had zijn aandacht bij deze aanrijding en minder bij het verkeer voor hem. Daardoor zag hij niet dat de slagbomen naar beneden gingen en dat de auto voor hem stopte. De man botste tegen de auto, die bestuurd werd door een 34-jarige man uit Twist. Als gevolg van het ongeval raakte de achterruit beschadigd. De bromfietser klaagde over pijn in zijn knieën en aan zijn armen en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. (BPS 07-190708)

Aangifte van mishandeling

WESTERBORK - Een 24-jarige man uit Nieuw Balinge deed donderdag aangifte van mishandeling. De verdachte zou een bekende van de man zijn. De oorzaak van de ruzie ligt vermoedelijk in de relationele sfeer. De politie onderzoekt de zaak en zal de verdachte van de mishandeling gaan horen. (BPS 07-190587)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ramona Venema of Robert Jan Valkema tel. 0592 - 45 1280.