BCD Holdings benoemt nieuwe directie bij BCD Travel

02/11/2007 13:45



BCD Management BV



Onlangs heeft BCD Holdings N.V. medegedeeld dat het concern zich zal concentreren op zijn activiteiten in de reisbranche. In vervolg op deze mededeling maakt het bedrijf thans bekend dat er per 1 januari 2008 een nieuwe directie wordt benoemd bij zijn grootste werkmaatschappij, het zakenreisbedrijf BCD Travel.

Het nieuwe hoofdkantoor van BCD Travel,'s werelds op twee na grootste zakenreisbedrijf, werd officieel op 22 september jl. in Utrecht geopend. Per 1 januari 2008 zal de Nederlander Drs. Joop G. Drechsel worden benoemd tot chief executive officer van BCD Travel. De heer Drechsel blijft daarnaast chief executive officer van het moederbedrijf BCD Holdings, waarvan het kantoor is gevestigd in Zeist.

Het contract van de huidige chief executive officer van BCD Travel, de Amerikaan Mike A. Buckman, loopt af per 31 december 2007. BCD Holdings deelt tot zijn genoegen mede, dat de heer Buckman zich bereid heeft verklaard om na zijn aftreden verbonden te blijven aan het bedrijf. Per 1 januari 2008 zal de heer Buckman worden benoemd tot president van de Asia-Pacific region van BCD Travel. In deze nieuwe functie zal hij leiding geven aan de groeiende activiteiten van BCD Travel in dit zich in economisch opzicht sterk ontwikkelende deel van de wereld.

In de internationaal samengestelde directie van BCD Travel wordt per 1 januari 2008, naast de heer Drechsel, voorts de Amerikaan John Snyder benoemd tot chief operating officer en wordt eveneens per 1 januari 2008 de Duitser Stephan Baars benoemd tot chief financial officer. Laatstgenoemde directieleden zijn al vele jaren in dienst van BCD Travel.





http://www.bcdtravel.com