Ingezonden persbericht


XEROX EN X-SOLUTIONS VERSTERKEN SAMENWERKING

Breukelen, 31 oktober- X-Solutions heeft zich bewezen als loyale XAP (Xerox Alliance Program) partner door als eerste met zowel een zakelijke applicatie (scanning applicatie ScanFlowStore InterActive client) als met een software widget (Xroute; navigatie software in de Xerox Multifunctional) op de markt te komen. Beide oplossingen maken optimaal gebruik van de bi-directionele mogelijkheden van de EIP (Extensible Interface Platform) technologie. X-Solutions is hierdoor wederom de preferred partner van Xerox Nederland voor het leveren van document scan- en archivering software.

Daarnaast biedt Xerox Nederland haar klanten de mogelijkheid op basis van EIP in de multifunctional, eigen applicaties via de interface van de machine zichtbaar te maken en te laten integreren in de diverse document- en werkstromen van de klant. X-Solutions heeft haar organisatie uitgebreid en kan Xerox en haar klanten nu uitstekend van dienst zijn in het ontwikkelen van deze nieuwe applicaties.

Foto onderschrift
De continuïteit en intensievere samenwerking is bekrachtigd door Martijn Brand, Xerox Director Office Systems, Michael Ching, Xerox Marketing Manager en Frans Lenting, Sales & Marketing Director van X-Solutions met een nieuw contract.

Over Xerox

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com .

Xerox® is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.


---

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht