Ingezonden persbericht


Persbericht

'Your Business Connects IT, part 2': ECM-congres met goede formule

Heerhugowaard / Nieuwegein, 2 november 2007 -- Opnieuw luisterden in totaal ruim 300 deelnemers op 1 november in het NBC Nieuwegein tijdens het 'document@management'-congres naar een variëteit aan lezingen. De veelheid aan onderwerpen in het ECM vakgebied trok voldoende belangstelling voor gevulde zalen en tevreden gezichten. Naar verhouding was het aantal gebruikers dat deelnam aan het congres ten opzichte van vorige edities flink gegroeid.

Met de ontbijtsessies van de partners als nieuw onderdeel binnen de congresformule heeft de organisatie van ´Your Business Connects IT´ een goede zet gedaan. Tijdens deze sessies, waarvoor de partners een aantal strategische klanten kon uitnodigen, konden de deelnemers heel intensief en interactief met de spreker diepgaand op een onderwerp inzoomen. Dat bleek succesvol en zeker voor herhaling vatbaar.

Document@Management ­ Your Business Connects IT 2008 Hoe het alweer vier jaar succesvolle congres er volgend jaar uit zal zien, is op dit moment nog niet helemaal duidelijk, maar bepaalde onderdelen zullen zeker weer terug komen. 'Niettemin blijft het verstandig om een congresformule ­ ook een succesvolle - steeds weer tegen het licht te houden', aldus medeorganisator John de Waard van F&G Publishing. 'Er zullen altijd nieuwe ideeën moeten komen om het publiek te kunnen blijven enthousiasmeren voor congressen. Zeker als die congressen, zoals in ons geval, een dag van je tijd in beslag nemen. Juist om de druk op dat laatste aspect wat te verminderen hebben we nu inmiddels twee jaar een programma-indeling gehad waarbij mensen. als ze dat zouden willen, bewust ook een keuze konden maken voor een deel van de dag. In de ochtend de management presentaties en in de middag de praktijksessies. We zijn blij dat we er opnieuw in zijn geslaagd een succesvol evenement neer te zetten en we gaan voor volgend jaar zeker weer de uitdaging aan. Nieuwe creatieve ideeën om de formule verder uit te bouwen om steeds weer nieuwe mensen aan te trekken spelen op de achtergrond al mee, maar daarover zullen we iedereen te gelegener tijd informeren.´