KPN NV

Den Haag, 02-11-2007

Back-up Online voor het eerst verkrijgbaar als prepaidpakket bij Sony

KPN is een distributieovereenkomst aangegaan met Sony en breidt daarmee zijn distributiekanalen voor het Software Online portfolio verder uit. Sony is de eerste partner die de Software Online diensten van KPN in de vorm van een prepaidpakket (vooruit betaald jaarabonnement) afneemt. De komende periode breidt KPN het aantal distributiekanalen verder uit.

Sony biedt ondernemers van 1 november 2007 t/m 31 januari 2008 bij aankoop van elke zakelijke VAIO-notebook (met Windows Vista Business), één jaar gratis Back-up Online van KPN als prepaidpakket aan, ter waarde van ruim 60 euro. Met dit prepaidpakket beschikt de ondernemer over een activeringscode en een instructiehandleiding om toegang te krijgen tot de online software voor Back-up Online. Met Back-up Online worden dagelijks automatische back-ups gemaakt van bedrijfsgegevens en kunnen verloren bedrijfsgegevens eenvoudig worden teruggehaald. Kijk voor meer informatie over VAIO-notebooks en de dichtstbijzijnde VAIO-dealers op sony.nl.

Software Online portfolio van KPN Software Online omvat o.a. de volgende diensten voor ondernemers: het Internet Veiligheidspakket, Back-up Online, Exchange Online, Extra Harde Schijf Online en Documenten Delen Online. Met Software Online van KPN hoeven ondernemers zelf geen software of software-updates aan te schaffen en hebben zij geen omkijken naar het beheer daarvan. KPN zorgt voor automatische back-ups en slaat deze veilig op in de streng beveiligde datacenters van KPN. De gegevens zijn zo altijd en overal online beschikbaar. Met het Internet Veiligheidspakket kunnen ondernemers gemakkelijk hun pc's beschermen tegen de gevaren van het internet en met Documenten Delen Online eenvoudig documenten delen met meerdere gebruikers. De Software Online diensten zijn beschikbaar via kpn.com, KPN Business Centers en de business partners van KPN.

KPN als ICT-dienstverlener De Software Online diensten maken deel uit van de managed-ICT-dienstverlening voor de zakelijke markt van KPN. Hiermee komt KPN tegemoet aan de behoefte van veel ondernemers om bij één leverancier terecht te kunnen voor zowel telecom- als IT-oplossingen. Alle informatie over de ICT-oplossingen van KPN is te vinden op: kpn.com/ict.