Gemeente Arnhem

Wethouder collecteert mee voor Diabetes Fonds (31-10-07)

Aanstaande vrijdag, 2 november, gaat wethouder Cees Jansen in de Amerikaanse wijk in Schuytgraaf op pad met de collectebus. Hij collecteert dan voor het Diabetes Fonds. De reden voor zijn deelname is tweeledig: ik vind het uiteraard belangrijk dat het Diabetes Fonds haar goede werk kan blijven doen. Daarnaast wil ik met deze actie alle collectanten die door het jaar heen hun tijd en energie vrijwillig besteden aan een goed doel, een hart onder de riem steken. Zij zijn echt onmisbaar. Cees Jansen is wijkwethouder in Schuytgraaf.

Collecteren voor het Diabetes Fonds betekent actief meewerken aan een inzamelingsactie voor het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar oorzaak en genezing van Diabetes type I en II.

Make a different day
Op vrijdag 2 en zaterdag 3 november zal overal in het land extra aandacht gevestigd worden op vrijwilligers in het kader van de Make A Difference Days (www.madd.nl). De inzet van vrijwilligers is onmisbaar geworden voor iedere gemeente in Nederland en levert een positieve bijdrage aan het Nederlandse maatschappelijke klimaat.