Gemeente Alkemade


College Alkemade gaat MADD

04-09-2007

In 2007 vindt in Nederland op vrijdag 2 en zaterdag 3 november Make a Difference Day, kortweg MADD, plaats. MADD is een internationaal evenement waarbij zoveel mogelijk mensen vrijwillig actief zijn. Vorig jaar waren er in Nederland meer dan 37.000 mensen als vrijwilliger aan de slag op MADD, waaronder een aantal leden van het Koninklijk Huis en diverse politici. In onze gemeente is afgelopen jaar geen speciale aandacht besteed aan Make a Difference Day. Dit jaar willen we hier wel extra aandacht aan schenken. Het college van B&W maakt daarom op vrijdagmiddag 2 november 2007 een middag vrij om zich in te zetten als vrijwilliger.

Vrijwilligersorganisaties uit de gemeente worden opgeroepen om klussen aan te dragen, waarbij het college de vereniging zou kunnen helpen. Hierbij kunt u denken aan het opknappen van uw clubgebouw of het helpen bij een uitje voor mensen die niet gemakkelijk zelf op pad gaan. Het is de bedoeling dat ook van de eigen vereniging een aantal vrijwilligers aanwezig is om de klus te klaren.

Een klus kunt u doorgeven via het daarvoor beschikbare aanmeldformulier dat u kunt downloaden onder aan deze pagina. Vul het formulier in en stuur het (nadat u het heeft opgeslagen) naar i.vanderhoorn@gemeentealkemade.nl.U kunt ook contact opnemen met Inge van der Hoorn tel. (071) 332 72 72 om een aanmeldformulier thuis gestuurd te krijgen. De uiterste aanmelddatum voor klussen is vrijdag 5 oktober 2007. Na deze datum besluit het college bij welke organisatie(s) zij een handje komt helpen.

Voor meer informatie over de landelijke activiteiten kunt u kijken op www.makeadifferenceday.nl. Bijlagen :
Make a Difference Day (MADD) aanmeldformulier.dot Zie het origineel